Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Με τιμή και…Περηφανόπουλος!

2014-08-05 21.28.25Στη δεύτερη ανανέωση μέσα σε 24 ώρες προχώρησε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Μπέκας κάλεσε τον Νίκο Περηφανόπουλο στα γραφεία της ομάδας (φωτ) και δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά ώστε ο έμπειρος αμυντικός να πει το “ναι” για τη νέα χρονιά.

Έτσι, μετά τον Δήμο Συμπεθέρη που συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα (δείτε εδώ), ένας ακόμη από τους βασικούς παίκτες του περσινού ρόστερ θα ενισχύσουν τον σύλλογο τη φετινή σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο 31χρονος (5/7/1984) ποδοσφαιριστής, αρχηγός της ομάδας πέρσι στη Γ Εθνική, μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και αφού ευχαρίστηκε τους διοικούντες την ομάδα, μίλησε για τη νέα χρονιά :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω της διοίκηση της ομάδας και προσωπικά τον κ. Μπέκα για την μεγάλη τους επιθυμία να παραμείνω στον ΦΑΣ. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας και προβληματισμού, η ομάδα μπαίνει και πάλι σε στέρεες βάσεις για τη νέα σεζόν. Θα δώσουμε μαζί με τα παιδιά τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η Νάουσα να επανέλθει εκεί που της αξίζει. Με δουλειά και υπομονή, όλοι μαζί θα πρέπει να πορευτούμε ώστε να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος με στόχο να επιστρέψει η περηφάνια και το χαμόγελο σε όλους τους φίλους της.”

Η διοίκηση του ΦΑΣ τρέχει πλέον με…χίλια ώστε η ομάδα να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ αλλά και να δώσει την ευκαιρία στον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σγούρδα (σήμερα πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Νάουσας η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αλλά και τα πρώτα…χιλιόμετρα!) να δουλέψει απερίσπαστος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Βασικοί στόχοι σύμφωνα με πληροφορίες ένας τερματοφύλακας, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας επιθετικός, με τις επαφές να εντείνονται το επόμενο διάστημα με στόχους που έχουν ήδη εντοπιστεί.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected