Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βατανιακός – Επενδύει στα νιάτα!

10570304_766795700030268_1047912565907830679_nΔύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ακόμη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Βατανιακός. Η ομάδα της Κατερίνης βάζει τις βάσεις για μια ομάδα που θα αντέξει στο χρόνο με μεταγραφές που σίγουρα έχουν παρόν και μέλλον.

Έτσι στο ρόστερ προστέθηκαν ο Τόλης Δαλαμήτρας και ο Αλέξανδρος Γκεβρέκης. Ο πρώτος προέρχεται από την ομάδα νέων του Πιερικού και ο δεύτερος από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Ο Τόλης Δαλαμήτρας είναι ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο για το οποίο πέρσι τέτοιο καιρό ενδιαφέρθηκε η δεύτερη ομάδα του  ΠΑΟΚ χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη αφού τελικά έμεινε στον Πιερικό.

Ο Αλέξανδρος Γκεβρέκης είναι ένας νεαρός γκολκίπερ με πλούσια σωματικά προσόντα και έρχεται από ένα γεμάτο και καλό πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά, με τη φανέλα του Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Ο Τάσος Ιωαννίδης συνεχίζει να δουλεύει εντατικά τους ποδοσφαιριστές του με διπλές προπονήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο που ο Βατανιακός θα φιλοξενήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του, τον ΓΑΣ Σβορώνου.

*pieriasport.blogspot.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected