Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Βέροια – ΑΕΛ 0-1 (photos)

IMG_7691-630x378

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός, arenalarissa.gr

Την τρίτη της φιλική νίκη πέτυχε η ομάδα της ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με σκορ 1–0.

Πιο αποτελεσματική η ομάδα της ΑΕΛ κατάφερε και κέρδισε το τρίτο της σειρά φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα με σκορ 1–0 και σκόρερ τον Σάκη Πινδώνη από την άσπρη «βούλα», μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Όστοϊτς.

IMG_7538

Η ΑΕΛ με μια μέτρια εμφάνιση κατάφερε και πέτυχε την νίκη με τους Βερντού, Σίλβα Τζούνιορ και Περίκο να ξεχωρίζουν στο πρώτο μέρος και τους Γκούρτσα και Πινδώνη στην επανάληψη.

IMG_7535

Λόγω της διακοπής του ρεύματος ο διαιτητής της συνάντησης, κ. Μαλούτας αναγκάστηκε να διευθύνει τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο… σκοτάδι.

ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αγωνιστική η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παρουσιάσε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος την υπεροχή είχαν οι γηπεδούχοι δίχως όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τα καρέ του Αποστολίδη, ενώ στην επανάληψη οι «βυσσινί» ανέβασαν την απόδοση τους, αλλάζοντας μια ενδεκάδα, πετυχαίνοντας παράλληλα στο 66ο λεπτό και το γκολ της νίκης με τον Πινδώνη από τα έντεκα «βήματα» να κερδίζει τον Καντιμοίρη για το τελικό 0–1.

IMG_7528

Οι Συνθέσεις

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Καλί, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Βάσκεζ, Μπαρκάν, Μπεν, Μάνος.

Αγωνίστηκαν και οι: Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Κατσιούλης, Χάσελμπάινκ, Σεντρίκ.

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Κάστελς, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ, Περίκο, Στεφανίδης, Τσιλιγκίρης, Μουλόπουλος, Βερντού.

Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασόπουλος, Εσπίν, Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Καρανίκας, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Σουάνης, Φόνρερ, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάννη Καραγκιζόπουλο και Στέφανο Παρασίου από την ΕΠΣ Ημαθίας

IMG_7479

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected