Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Θεσπρωτός – Δικός του ο Κοσμίδης από Πυρσό!

Kosmidis_610x400Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Θεσπρωτός που απέκτησε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Κοσμίδη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κοσμίδης, τα δύο τελευταία χρόνια με τον Πυρσό Γρεβενών σημείωσε 17 τέρματα στο πρωτάθλημα της Football League 2, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Β’ Εθνική με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Ηουμενίτσας αναφέρει: 

“O A.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Κοσμίδη, ο οποίος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας από την Παρασκευή (8/8).

Who is who

Ο Παναγιώτης Κοσμίδης είναι γενημέννος στις 7/3/1988, έχει βάρος 71 Kg. και ύψος 1.78 m. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις “6”, “8” και “10”, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν, με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών, σημείωσε 17 τέρματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μακεδονικό Νεαπόλεως (δις) και Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Β’ Εθνική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Πυρσού Γρεβενών στη Football League 2″.

*passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected