Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Κυμίνων – Εθνικός Κλειδιού 2-0

Στα Κύμινα βρέθηκε σήμερα ο Εθνικός Κλειδιού για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του. Σε ένα παιχνίδι κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε στο γήπεδο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο τοπικός Ολυμπιακός έδειξε πως “πατάει” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας περισσότερες ημέρες προετοιμασίας στο ενεργητικό της, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους.

Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη δύσκολη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και με οργανωμένες επιθέσεις προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Εθνικού. Από την άλλη οι παίκτες του Κλειδίου έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και επιχείρησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν, χωρίς ιδιαίτερη όμως επιτυχία. Για την ιστορία το σκορ έλειξε 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Σκόρερς για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη οι Τζήμας και Παπαγοθονίκου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ηλίας Ελευθεριάδης και Βαλάντης Γρηγοριάδης, με θητεία την προηγούμενη χρονιά σε Μακροχώρι και ΑΕ Καψόχωρας αντίστοιχα.

Η σύνθεση του Εθνικού Κλειδιού

Μυλωνάς, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης, Δημητριάδης (60′ Χαϊκάλης), Τούνης (46′ Παρασχόπουλος), Νικολόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Κακατάτσιοςμ Φιρινίδης (80′ Τέγος), Κεχαγιάς Θ., Παπαδόπουλος (75′ Κεχαγιάς Ν.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected