Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-2

DSCN9299Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον Φίλιππο και δεύτερο για τον Αγροτικό Αστέρα το σημερινό και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία για πειραματισμούς και δοκιμές. Ο Αντώνης Δακόπουλος για τους γηπεδούχους χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του (πολλούς νεαρούς μάλιστα) ενώ ο Σάββας Αβετίδης αντιμετώπισε και πάλι πολλές απουσίες έχοντας μόλις 17 παίκτες στην αποστολή για τη Μελίκη.

Το Imathia Sports News βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο της Μελίκης σήμερα και φωτογραφίσαμε τα καινούρια αποκτήματα του Φίλιππου αλλά και τον Έρβις Μπούφι που ανανέωσε σήμερα με την ομάδα. Μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκε και ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ομάδα, ώστε να συνομιλήσει με τους ιθύνοντες, ωστόσο δεν θα αναφέρουμε το όνομα του προς ένδειξη σεβασμού στον ίδιο καθώς ανήκει σε άλλο σύλλογο.

DSCN9301

Από αριστερά : Θανάσης Ανδρίτσος, Τάκης Γούτσης, Λάζαρος Μουρατίδης, Χρήστος Μπρέγκου

DSCN9300

Έρβις Μπούφι

Κάτω από αφόρητη ζέστη, η αναμέτρηση παρουσίασε δύο όψεις, χωρίς ωστόσο τις μεγάλες συγκινήσεις για τους ελάχιστους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο, κυρίως αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες και με εξαίρεση μια καλή φάση από πλευράς Φίλιππου, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν “μπέρδεψαν” τη χημεία και σημειώθηκαν τρία τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Προηγήθηκε ο Φίλιππος με τον Γιώργο Τεγούση, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και πλάσαρε τον Λίκα και στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας με δύο τέρματα του Διονύση Χειμωνίδη, έκαναν την ανατροπή και πήραν την φιλική νίκη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Φλόρι, Μουρατίδης, Ντόβας, Αναστασόπουλος, Μπούφι, Μαμουτόπουλος, Τεγούσης, Κακαγιάννης, Ανδρίτσος, Πιτσάβας, Λουμάνι.

Αγωνίστηκαν και οι Καραγκιζόπουλος, Μπρέγκου, Καρέλης Χ., Παρσόπουλος, Παράσχος, Κίτσα, Μπούθας, Γραμμενόπουλος.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Καρολίδης, Χολέβας, Αβετίδης, Λίκα Μ., Τέτος, Τσανασίδης, Οικονόμου Α., Ρηγόπουλος, Κοτσογιάννης, Οικονόμου Χ.

Αγωνίστηκαν και οι Χειμωνίδης, Τσιώμος, Θωμαϊδης, Καρανίκας, Παρασκευαϊδης, Μανώλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected