Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε την Τρανμίρ!

f8ef0326b32e4be0f9e0bd28aaeb7189_LΆρωμα Ελλάδας έχει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Τρανμίρ καθώς την ομάδα της Λιγκ 2 στην Αγγλία αγόρασε ο Μάρκ Πάλιος.

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αγγλίας και η σύζυγος του Νίκολα αγόρασαν την πλειοψηφί των μετοχών Και τούτο γιατί το σωματείο του Μέρσισαϊντ αγόρασαν την πλειοψηφία των μετοχών του σωματείου του Μέρσισαϊντ από τον μεγαλομέτοχο Πίτερ Τζόνσον.

Ο 62χρονος ελληνικής καταγωγής πρώην άσος της Τρανμίρ με τη φανέλα της οποίας έδωσε το «παρών» σε 249 πρωταθλήματος (ενώ έκανε καριέρα και στην Κρου αργότερα) θα είναι πλέον ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ρόβερς και η σύζυγος του αντιπρόεδρος ενώ ο Τζόνσον παραμένει μέτοχος, μέλος της διοίκησης και επίτιμος πρόεδρος.

1407740760154 wps 12 England coach Sven Goran

Η θητεία του στην Ομοσπονδία τέλειωσε το 2004 όταν αποκαλύφθηκε στα βρετανικά ταμπλόιντ η σχέση του με την τότε γραμματέα της Φαρία Αλάμ η οποία αργότερα τα …έφτιαξε και με τον τότε τεχνικό της εθνικής Αγγλίας Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Ο Τζόνσον που είχε αγοράσει την Τρανμίρ το 1987 δήλωσε στο επίσημο διαδυκτιακό τόπο της ομάδας « αναζητώ ασφαλή χέρια για να εξασφαλίσω το μέλλον του κλαμπ και τα βρήκα στους Μαρκ και Νικόλα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected