B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Λυκογιάννης – Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες!

15137_1160230643254_7753994_nΤέσσερα χρόνια μετά, ο Απόλλων Λυκογιάννης αλλάζει χέρια και γυρνά σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η “κυανόλευκη” ομάδα, που και φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, προχωρά πλέον στη “μετά Κικερίδη εποχή”. Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και πολλές φιλοδοξίες, για έναν σύλλογο που συνεχίζει δυναμικά να υπάρχει παρά τις φήμες των τελευταίων ετών.

Τα πρόσωπα που εισήλθαν φέτος στη διοίκηση και που θα “τρέξουν” τα θέματα της χρονιάς είναι τα εξής : Στάθης Τσιφλίδης, Αγησίλαος Χασιώτης (παλιός προπονητής του Απόλλων και μέλος της διοίκησης του ΠΑΟ Παλατιτσίων μέχρι πρότινος), Βασίλης Δούκας, Αλέξανδρος Ταχτατζής, Γιώργος Μήτογλου, Χρήστος Γουναράς και Γιάννης Αμανετίδης.

Τα πόστα θα κατανεμηθούν σε λίγες μέρες και θα δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ προπονητής της ομάδας παραμένει ο Νίκος Ανάστου. Σήμερα (11/8) πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, με την ομάδα να μετρά μόνο προσθήκες προς το παρόν καθώς αποκτήθηκαν οι Γιάννης Παυλίδης από Ατρόμητο Διαβατού και Γιάννης Αμανετίδης από Εθνικό Ράχης, ενώ ανανέωσαν με την ομάδα οι Νίκος Παυλίδης, Βασίλης Κιουτάχιαλης και Ευθύμης Παπαδόπουλος. Μάλιστα, αναμένονται και άλλες προσθήκες για τον Απόλλων, που αναμένεται και φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected