Football League - Super League 1

Φιλικά Προετοιμασίας – Οι ισοπαλίες σε Καρπενήσι και Πλατανιά

a83d0f4f9724d06006e02180d3e1afab_LΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή απέναντι στα Χανιά στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 37’ με την κεφαλιά από τον Κοντέων, έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Χουάντερσον σε κόρνερ του Καραγιάννη, ωστόσο, στο 90’ ο «Γηραιός» έφερε το ματς στα ίσια με την κεφαλιά του Τόσκα από κόρνερ του Σαραμαντά.

ΑΟ Χανιά: Ρίζος, Εσόνο, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Πάγκαλος, Μαρτσάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρητικός. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καραλής, Γκούμας, Μανωλάς, Καμινιώτης, Νύκταρης, Ταταράκης και ο υπό δοκιμή Ντο Κάρμο.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Περόνε. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Λαδάς, Μούχαλης, Σαραμαντάς, Σμίλτος, Τόσκας, Ζαμπάζης, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Καλφούντζος, Λουκίνας, Πασάς, Μπίκας, Κυβρακίδης.

00710fb6fb6fe7882a6b20a977534780_L

Πλατανιάς και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 στο φιλικό που έγινε στα «Περιβόλια».

Οι Χανιώτες προηγήθηκαν με τον Ναζλίδη στο 63’, έπειτα από πάσα του Αποστολόπουλου, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Ρέντζα με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια στέλνοντας την μπάλα στο παράθυρο του Ολιμπά.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι: ο Γουνδουλάκης δεν πλάσαρε σωστά στο 54’ τραντάζοντας το αριστερό του Τσέρνι, ενώ ο Γιουσούφ τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90’ δεν μπόρεσε να δώσει την νίκη στην ομάδα του, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο του Ολιμπά, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1.

Πλατανιάς: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Ζαραδούκας, Δημήτρης, Μπανανά, Μενδρινός, Μαναμάτ, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Μπεριάν, Τσουράκης. Αγωνίστηκαν και οι: Ολιμπά, Αγκιλέρα, Τετέ, Τσοντάκης, Γιακουμάκης, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Φιγκέϊρα, Σέχου, Τόρρες, Ντεντάκης.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Ρέντζας Γιοβάνονβιτς, Αλβαρόντο, Μπαμ Μπαμ ,Κοζορώνης, Κοιλιάρας, Χαντί, Μοχάμεντ, Δωματάς, Στράους. Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Μπουρσέλης, Μπρούνο, Κουϊρουκίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected