Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Δείτε το “μπαμ” της Σουόνσι στο Μάντσεστερ (vid)

c2b27deff1830b36a036485ea856f39e_LΔεν ξεκίνησε με καλό τρόπο η περιπέτεια του Λουίς φαν Χάαλ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Σουόνσι άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» επικρατώντας 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι τεράστιο τα τελευταία χρόνια και αυτό επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο. Όπως για παράδειγμα για στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν 2014-15 όπου η ανανεωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχτηκε τη Σουόνσι με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Παρόλα αυτά, οι «κύκνοι» κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής και να περάσουν νικηφόρα 2-1 από το «Ολντ Τράφορντ» για να ξεκινήσουν εντυπωσιακά τη φετινή τους σεζόν και οι «κόκκινοι διάβολοι» να βλέπουν για ακόμα μία φορά τους εφιάλτες της περυσινής χρονιάς.

Οι Ουαλοί, παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν μία από τις αντεπιθέσεις τους και άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τέρμα του Κι. Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήρθε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 53’ όταν ο Ρούνεϊ με ωραίο γυριστό σουτ, έφερε το ματς στα ίσια πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν έχοντας και δοκάρι με τον Ρούνεϊ, ωστόσο στο 72’ οι φιλοξενούμενοι με νέα αντεπίθεση «χτύπησαν» τις αδυναμίες της Γιουνάιτεντ με τον Σίγκουρντσον να κάνει το 2-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίνγκαρντ (24’ Γιανουζάι), Γιανγκ, Μπλάκετ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Φλέτσερ, Ερέρα (67’ Φελαϊνί), Μάτα, Ερνάντεζ (46’ Νάνι), Ρούνεϊ.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνγκελ, Τέιλορ (53’ Τιεντάλι), Σέλβεϊ, Αμάτ, Γουίλιαμς, Ντάιερ (67’ Μοντέρο), Κι, Μπονί (77’ Γκομίς), Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected