Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1

DSCN9640Το πρώτο του φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του έδωσε σήμερα το Μακροχώρι, το οποίο και φέτος θα βρεθεί στα “σαλόνια” της Γ Εθνικής. Αντίπαλος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που έδωσε το τρίτο κατά σειρά φιλικό του στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τις υποχρεώσεις της σε Κύπελλο Ερασιτεχνών και Α1 κατηγορία.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου και μέχρι το 75′ κατέγραψε όλο το ρεπορτάζ και τα παραλειπόμενα της αναμέτρησης. Μιλήσαμε με τον προπονητή της Ένωσης, Γιάννη Κερλίδη ο οποίος μας ανέλυσε τις σκέψεις του για τη φετινή πρόκληση της ομάδας στη Γ Εθνική, τα πολλά νέα πρόσωπα και πως θα κινηθεί η ομάδα στις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

To πιο χαρακτηριστικό στοιχείο που συναντήσαμε σήμερα ήταν ομολογουμένως τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα της Ένωσης. Τόσο σε διοικητικό επίπεδο (παρόντες αρκετοί εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Καμπούρη), στο προπονητικό τιμ (σε γνώριμα “λημέρια” ο Γιάννης Κερλίδης, πρεμιέρα για τον Μάκη Γιαννόπουλο ως βοηθός) αλλά και πάρα πολλούς νέους (και ηλικιακά) ποδοσφαιριστές του ρόστερ των “ασπρόμαυρων”.

Με το Μακροχώρι αγωνίστηκαν οι “παλιοί” Γιάννης Μπλούκας, Κώστας Κωτσόπουλος, Τάσος Τσολάκης (είχε δοθεί δανεικός στον Νηρέα και επέστρεψε) και Νίκος Τάσος, οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, Νίκος Πατσιαβούρας, Δημήτρης Τσιούπρος, Χρήστος Σερασκέρης, Κλεάνθης Ιωαννίδης και οι δοκιμαζόμενοι Τάνης, Ζωγράφος, Αναστάσης, Τζέπης, Κουρτίδης, Τσιντσάρης, Ευαγγελόπουλος, Βοργιατζίδης, Αλμπανίδης, Κούκλας και Λαζαρίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος βρέθηκε στο Μακροχώρι με τις απουσίες των Ηλία Αθανασιάδη, Χρήστου Μηνούδη, Ανδρέα Σαράτσι και Βασίλη Βελικούδη οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους ενώ αύριο δίνει ακόμη ένα φιλικό με αντίπαλο τον Νησαϊκό Νησίου στο γήπεδο των Τρικάλων.

Εντυπωσιακή η ταχυτητα μεσοεπιθετικά για το Μακροχώρι!

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης χαρακτηρίστηκε από τις πολλές επιθέσεις των γηπεδούχων, οι οποίες προήλθαν αφενός μεν από την πίεση ψηλά των μεσοεπιθετικών όσο και στην ταχύτητα των Αναστάση, Ζαχαριουδάκη και Σερασκέρη οι οποίοι δημιούργησαν ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα του Μέγα Αλέξανδρου. Οι δύο πρώτοι μάλιστα είχαν από ένα δοκάρι, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μουσκεφτάρας ο οποίος δήλωσε παρόν όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές δοκίμασαν νέα πρόσωπα (αγωνίστηκε και ο Γιώργος Ντάμτσιος) και το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 58′ όταν Λαζαρίδης και Τάνης άλλαξαν ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (δείτε αργότερα το γκολ από τη κάμερα του Imathia Sports News).

Το 2-0 προήλθε από το λάθος της άμυνας των Τρικάλων, το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κωτσόπουλος διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ με τον ίδιο τρόπο (με λάθος της άμυνας) προήλθε και η μείωση του σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπάμπη Σαλτουρίδη να χρίζεται σκόρερ για τους “πράσινους”.

Επόμενο φιλικό για το Μακροχώρι την Τετάρτη με τον Εθνικό Κλειδιού (εντός) και για τον Μέγα Αλέξανδρο αύριο με τον Νησαϊκό στα Τρίκαλα

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Ευαγγελόπουλος, Μπλούκας, Ζωγράφος, Ζαχαριουδάκης, Πατσιαβούρας, Τσιούπρος, Αναστάσης, Σερασκέρης X., Τζέπης, Κουρτίδης, Τσιντσάρης. Αγωνίστηκαν και οι : Κωτσόπουλος, Τσολάκης, Τάσος, Ιωαννίδης Τάνης, Βοργιατζίδης, Αλμπανίδης, Κούκλας, Λαζαρίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Μηνούδης Α., Ακρίβος, Παντριάς, Καρβούνης, Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Αθανασιάδης Σ., Χαλβατζής, Παπαδόπουλος, Σούρλας Δ. Αγωνίστηκαν και οι : Ντάμτσιος, Ελευθεριάδης, Καραούσογλου, Δεμπρόπουλος, Σούρλας Σ., Γιάντσης, Γεωργιάδης, Κων/νίδης, Καλιάγρας, Παλιούρας, Παπακωνσταντίνου, Συμεωνίδης, Σαχπατζίδης, Ασλανίδης, Αντωνιάδης, Σερασκέρης Δ. 

Γιάννης Κερλίδης : “Η ομάδα χτίζεται”

DSCN9635

Στην ομολογουμένως εκ των θεμελίων προσπάθεια του φετινού Μακροχωρίου αναφέρθηκε μιλώντας στο ImathiaSportsNews, ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Κερλίδης. Αφού ανέφερε πως είναι εξαιρετικά δύσκολη η επιλογή των παικτών λόγω των πολλών κενών που υπάρχουν στην ομάδα από την αποχώρηση ενός μεγάλου αριθμού από το περσινό ρόστερ, ανέφερε :

“Είναι μια καινούρια προσπάθεια, για την οποία είμαι πέρα για πέρα αισιόδοξος. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, οι παίκτες ανταποκρίνονται θετικά και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα είμαστε έτοιμοι. Βεβαίως και θα έρθουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, θα γίνει και η επιλογή από τους υπάρχοντες και θα σχηματιστεί το ρόστερ εκείνο που πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τα μέγιστα για τη νέα σεζόν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected