Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Σίμος και Στυλίδης “γεμίζουν” το ρόστερ!

1466134_653262314714578_287755512_nΔύο ακόμη προσθήκες και μάλιστα για τις θέσεις που “πονούσε” μέχρι στιγμής, πραγματοποίησε ο Φίλιππος Μελίκης. Η δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας συμφώνησε χθες με τους Δημήτρη Σίμο (φωτ) και Χρήστο Στυλίδη, προσθέτοντας ποιοτικές λύσεις τόσο στη θέση του τερματοφύλακα όσο και μεσοαμυντικά.

Για τον 34χρονο αμυντικό δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελεί μία διαχρονική αξία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με ικανότητα να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ, ξεχωρίζει για την ηρεμία στο παιχνίδι του και είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει ένα πολύ “ταιριαστό” δίδυμο με τον Λάζαρο Μουρατίδη. Πέρσι αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, με τη φανέλα του οποίου παρά τα πολλά προβλήματα και τον υποβιβασμό της ομάδας στο τέλος, είχε μια πολύ καλή χρονιά ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του είχε επισημανθεί σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας, με τον Φίλιππο τελικά να καταφέρνει να αποσπά την καλύτερη συμφωνία.

Παίκτης του Φίλιππου είναι από χθες (15/8) και ο Χρήστος Στυλίδης, μέχρι πρότινος τερματοφύλακας στον ΠΑΟ Παλατιτσίων. Ο 24χρονος (27/10/1989) πορτιέρο, με ύψος 1.83 θα πλαισιώσει τον Κώστα Τσιώμο κάτω από τα δοκάρια, δημιουργώντας έναν αξιόλογο συναγωνισμό για τη συγκεκριμένη θέση.

Πλέον, ο Φίλιππος (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις και περιμένει την έκβαση της υπόθεσης του Ρομάριο Λουμάνι, ο οποίος προπονείται με την ομάδα και μένει ελεύθερος από τη Βέροια Κ20. Παράλληλα, η “ερυθρόλευκη” ομάδα περιμένει την απάντηση από έναν Έλληνα του εξωτερικού, ο οποίος επιστρέφει τον Νοέμβριο στη χώρα μας και στις πρώτες συζητήσεις έχει επισημάνει την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected