Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Το “restart” και το 1ο “Apollon Cup”!

40715_476511286954_262652_n

Μία νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που φέτος μετά από πολλά χρόνια θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική, μετά την περσινή μέτρια πορεία του που τον οδήγησε στον υποβιβασμό. Η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, που συνεχίζει στο πόστο του και φέτος έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα, με στόχο την άμεση επιστροφή στα μεγάλα…σαλόνια, όπως άλλωστε τονίζει και ο ίδιος μιλώντας στο Imathia Sports News :

“Θεωρώ πως άμεσος στόχος της ομάδας για τη νέα περίοδο είναι η άνοδος στην Α1 Ερασιτεχνική. Μιλώντας με την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πιστεύω πως το υλικό που έχει ο Απόλλων, δεν μπορεί να έχει διαφορετικό στόχο από το να αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία. Είμαι πεπεισμένος πως οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και σε συνεργασία με τη διοίκηση, ο Απόλλων θα επιστρέψει και πάλι στην Α1”.

Όσον αφορά τη διοίκηση των “πρασίνων”, πρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ σε σχέση με το περσινό ΔΣ, παρελθόν αποτελεί ο Πέτρος Βασιλείου. Γενικός Αρχηγός ορίστηκε ο Δημήτρης Παπαρέντης, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στη διοίκηση ενώ γραμματέας της ομάδας θα είναι ο Γρηγόρης Τρούπκος. Ταμίας τοποθετήθηκε ο Δημοσθένης Παπαπετρίδης, ενώ Υπεύθυνες των παιδικών τμημάτων αλλά και Δημοσίων Σχέσεων ορίστηκαν οι Δώρα Δημητριάδου και Τάνια Παπαρέντη. Μέλη της διοίκησης είναι οι Σάββας Ταρασίδης και Γιώργος Λιάτσος.

Από το ρόστερ της ομάδας αποχώρησε ο Αντώνης Καρολίδης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ενώ πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κ17 της Βέροιας είναι ο Ερόλ Τσουλχάι. Όσον αφορά την ενίσχυση των “πρασίνων”, δεν υπάρχει κάτι το οριστικό μέχρι στιγμής, ενώ ήδη έχουν ενσωματωθεί με την ανδρική ομάδα ποδοσφαιριστές από τους πλούσια ακαδημία του Απόλλωνα.

Τέλος, την Τετάρτη 20/8 ξεκινά για πρώτη φορά το “Apollon Cup“, το οποίο η διοίκηση του Απόλλωνα επιθυμεί να γίνει θεσμός. Θα συμμετέχουν ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Βέροια Κ20, ΦΑΣ Νάουσα και Εδεσσαϊκός), σε ματς που θα έχουν διάρκεια 40 λεπτών. Τα ζευγάρια θα είναι :

Βέροια Κ20 – ΦΑΣ Νάουσα

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εδεσσαϊκός

Οι ηττημένοι θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό και οι νικητές στον μεγάλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected