Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – ΑΕ Καραϊσκάκης (1-3) Για ένα ημίχρονο ο Γιαουτζής, αγωνίστηκε και ο Πιέτρα!

14-15-fil-koz-kar-kozani-endekada-640x360Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Ξηρολίμνης Κοζάνης ανάμεσα στην Κοζάνη και την ισχυρή ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Οι φιλοξενούμενοι, που έδειξαν αρκετά πιο δεμένοι σαν ομάδα καθώς κράτησαν την πλειονότητα των παικτών τους από πέρυσι, πήραν την νίκη με 1-3 απέναντι στην Κοζάνη που ουσιαστικά χτίζει ένα νέο σύνολο με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες πέρυσι (2013-14) τερμάτισαν στην 4η θέση των ομίλων τους (η Κοζάνη στον 2ο και η Α.Ε. Καραϊσκάκης στον 4ο) ενώ φέτος πιθανότατα θα είναι αντίπαλοι στον ίδιο όμιλο της Γ Εθνικής.

Στο 5′ βολίδα του Γιάννη Τσικόπουλου από μακριά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Στο 20′ ωραία κάθετη πάσα του Χούσου στον περυσινό πρώτο σκόρερ του 4ου Ομίλου Γιώργο Γραβάνη, που με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 29′ μετά από λάθος της Κοζάνης στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφτασε στον Σέρβο επιθετικό Μάρκο Στάντσεβιτς που πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπαντή για το 0-2.

Στο 48′ ασσίστ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Ανδρέα Κατσούμπα που ψύχραιμα πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-2.

Στο 67′ ο Βασίλιεβιτς, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κοζάνη, προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 68′ ωραία ενέργεια του Κατσούμπα, διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα αυτή τη φορά βρήκε το δοκάρι της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Στο 80′ η ΑΕ Καραϊσκάκης σημείωσε το τελικό 1-3 μετά από συρτή σέντρα από αριστερά και πλασέ από κοντά του Μπράνε Βασίλιεβιτς.

Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Μπαντής (60′ Χατζηγιαννάκης), Ντούκα (73′ Σαμαράς), Ματούλας (78′ Βαλαής), Μήνος (57′ λ.τ. Μπιμπίρης), Καραμπατζάκης (80′ Μαλούτας), Πιέτρα, Γιαουτζής (46′ Ντεμιράϊ), Χαματάϊ (75′ Μπίντσης), Γκέγκα (37′ λ.τ. Κατσούμπας), Γ. Τσικόπουλος (80′ Αλλά), Κυρ. Παπαδόπουλος (80′ Μπατμάς).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης (46′ Γκορτζής), Μαργαρίτης (82′ Κατσαρός), Παναγιώτου (60′ Βασίλας), Αβραμίδης (82′ Νταλάκας), Κακάβας (46′ Πέτσας), Κόλλινς (82′ Δήμας), Κυριάκης (70′ Καλπακούλας), Στάντσεβιτς (46′ Παγώνης), Γραβάνης (63′ Μπαλάφας), Καβαλλάρης (55′ Βασίλιεβιτς), Χούσος (75′ Κατσούλας)

δείτε φωτό των Βασίλη Γιαουτζή και Γιάννη Πιέτρα (σε διαπραγματεύσεις για την ένταξη του στην ομάδα) με την “ερυθρόλευκη” φανέλα

14-15-fil-koz-kar-giaoutzis1

14-15-fil-koz-kar-pietra1*fckozani.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected