Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το Imathia Sports News στο 1ο Τουρνουά “Apollon Cup”

DSCN9776Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο (20/8) το 1ο Τουρνουά “Apollon Cup“, με πρωτοβουλία του…αεικίνητου Σάκη Παπαδίνα (προπονητή του Απόλλων Αγίου Γεωργίου) και με τη συμμετοχή των ιστορικών ομάδων της Βέροιας (με παίκτες από την Κ20 και κυρίως την Κ17), του ΦΑΣ Νάουσα και του Εδεσσαϊκού.

Το τουρνουά κατέκτησε ο ΦΑΣ Νάουσα, που επικράτησε στα πέναλτι της ομάδας από την Πέλλα με 5-4. Οι αναμετρήσεις ήταν διάρκειας 40 λεπτών και παρά την αφόρητη ζέστη, οι τέσσερις προπονητές είδαν αρκετά από τα στοιχεία που ήθελαν από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Οι τροπαιούχοι παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στο σημερινό τουρνουά και ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια είχε πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Γιάννης Μουρίκης, ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ που θα το δείτε αργότερα στα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που εκτός των παικτών της Κ17 είχε στην αποστολή και ορισμένους από την Κ20, είχε αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ματς με τους “κυανόλευκους”, υστέρησε ωστόσο στην τελική προσπάθεια. Στοιχείο το οποίο σε μεγάλο βαθμό στον Μικρό Τελικό με αντίπαλο τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, όπου και επικράτησε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μάντου και Δόρη.

Ο Εδεσσαϊκός ήταν πολύ καλός με αντίπαλο την ομάδα του Σάκη Παπαδίνα (επικράτησε με 3-0 σε 40′ παιχνιδιού) και έδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο φέτος στην ΕΠΣ Πέλλας.

Τέλος, ο διοργανωτής Απόλλων παρουσίασε ένα ικανοποιητικό για τα δεδομένα της εποχής πρόσωπο, με τον Σάκη Παπαδίνα να εμπιστεύεται πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Ωστόσο, υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων και θεωρείται σίγουρο πως θα φανερώσει διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια.

WP_20140820_021

Η απονομή στον αρχηγό Νίκο Περηφανόπουλο (φωτ. από ΦΑΣ Νάουσα)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των αγώνων :

ΦΑΣ Νάουσα – Βέροια Κ20/Κ17  1-0 (Μουρίκης)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εδεσσαϊκός 0-3

Μικρός Τελικός  Βέροια Κ20/Κ17 – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  2-0 (Μαντός, Δόρης)

Μεγάλος Τελικός ΦΑΣ Νάουσα – Εδεσσαϊκός 0-0, 5-4 πεν.

*Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον “άνθρωπο για όλες τις δουλειές” Σάκη Παπαδίνα που με πολύ προσωπική δουλειά κατάφερε να φέρει εις πέρας την οργάνωση του συγκεκριμένου Τουρνουά και να βάλει τις βάσεις ώστε να γίνει θεσμός στα επόμενα χρόνια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected