Football League

Δόξα Δράμας – Λύση στο…παρά πέντε!

doxa-604x345Η αγωνία φαίνεται πως τελειώνει στη Δράμα, αφού σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, προχωράει η λύση με Άγγελο Ιωαννίδη και Στέλιο Μπέκα στη διοίκηση, αλλά και Απόστολο Χαραλαμπίδη στο «τιμόνι». 

Εδώ και μέρες οι κ.κ. Ιωαννίδης και Μπέκας (ο πρώτος είναι δημοσιογράφος, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος Τύπου στους «μαυραετούς» και ο δεύτερος ατζέντης ποδοσφαιριστών) έχουν προσεγγίσει τον Αθανάσιο Σάμιο, ζητώντας να πάρουν τη διοίκηση της ομάδας, εξέλιξη που εκτός απροόπτου θα προχωρήσει, αφού σύμφωνος είναι και ο μεγαλομέτοχος. Εξάλλου, άλλη λύση πολύ δύσκολα μπορεί να προχωρήσει τη δεδομένη στιγμή, καθώς ναυάγησε και η περίπτωση Ζημηλιάγκου.

Σήμερα εκτός απροόπτου θα υπάρξουν κι επίσημες ανακοινώσεις, με τους Ιωαννίδη και Μπέκα να αναλαμβάνουν τα ηνία και να αναμένονται  και λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Χαραλαμπίδης και… ενίσχυση

Με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης εξέλιξης, θα προχωρήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία ήδη με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο νεαρός κόουτς έχει ξανακάτσει στον πάγκο των «μαυραετών» και είναι θετικός στο να καθοδηγήσει την ομάδα στην δύσκολη αυτή καμπή, ενώ βρίσκεται ήδη και σε επαφή με αρκετούς παίκτες.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν είκοσι παίκτες, με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία και ορισμένοι εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι Κουκουλέκης, Ντουτσαρίδης, Σέρεμετ, Γκόμεζ και άλλοι. Πρωτίστως, όμως, θα πρέπει να προχωρήσουν οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected