Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Αποχωρεί ο Καλαποτλής!

764572a8b5274f5752fe6f3685b73c78_LΤέλος εποχής για τους Γιώργο και Νίκο Καλαποτλή από τον Εθνικό Γαζώρου, καθώς αποχώρησαν από την ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Καλαποτλής αποχώρησε από την προεδρία και το ΔΣ του σερραϊκού συλλόγου μετά από αρκετά χρόνια και επιτυχίες, ανεβάζοντας τον Εθνικό από τα τοπικά στη Football League.

Το προσεχές διάστημα θα αναδειχτεί νέα διοίκηση, ενώ η ομάδα αγωνιστικά δεν επηρεάζεται, καθώς έχουν δρομολογηθεί όλα για την κανονική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις΄Εκτακτες Γενικες Συνελεύσεις των Μετόχων στις (21/07/2014 και 01/08/2014) της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ σας ενημερώνουμε ότι αποχώρησαν από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας οι Γιώργος και Νίκος Καλαποτλής. Επίσης, αποχώρησε από την Προεδρία και το Διοικητικό Συμβούλιο ο κος Γιώργος Καλαποτλής, τον οποίο και ευχαριστούμε για τις προσπάθειές του.

Για τις νέες Διοικήσεις, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, τις διοικητικές αλλαγές, το νέο πλάνο της Εταιρείας και τη συνέχιση της προσπάθειας για την προώθηση του αθλητισμού του Νομού Σερρών, καθώς και για τη νέα οργανωτική δομή για ορθότερη λειτουργία της ομάδας θα ενημερωθούν οι φίλοι μας σε λίγες ημέρες, ύστερα από την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αφού υπεβλήθη ολοκληρωμένος φάκελος της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής για το 2014-2015.

Η ομάδα ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ με φιλόδοξους στόχους συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα, όπου ιστορικές ομάδες αγωνίζονται και επιδιώκει τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους με πίστη στα ποδοσφαιρικά όνειρα που έχει ο Νομός Σερρών.

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected