Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Ζαρογιάννης…reloaded!

996025_253044628176653_534062018_n

Μία νέα προσπάθεια ξεκινά φέτος ο ΠΑΣ Λευκαδίων, με τη συνεργασία (σε επίπεδο διάρθρωσης του αγωνιστικού τμήματος) με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Δεκαέξι νεαροί ποδοσφαιριστές από την “ασπρόμαυροι” ομάδα εντάχθηκαν στο δυναμικό των “κυανολεύκων”, με στόχο τόσο να βγάλουντον σύλλογο  από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει μετά τα τελευταία γεγονότα αλλά και να “αρπάξουν” την ευκαιρία που τους δίνεται να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ωστόσο όπως όλοι γνωρίζουμε, η συγκεκριμένη κατηγορία απαιτεί πάνω απ’ όλα εμπειρία και η διοίκηση των Λευκαδίων ήταν εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να αναζητήσει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, στα πλαίσια της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Διαβατού, συναντήθηκαν με τον Χρήστο Ζαρογιάννη ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση των ανθρώπων της διοίκησης του ΠΑΣ και από σήμερα λογίζεται (και πάλι) ποδοσφαιριστής της ομάδας!

Ο 29χρονος μέσος ήταν ο άτυχος της περσινής χρονιάς για τα Λευκάδια, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στα μέσα περίπου της χρονιάς (είχε 13 συμμετοχές και 1024 αγωνιστικά λεπτά) και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς, η οποία τον κρατά ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης, ευρισκόμενος στο στάδιο της αποθεραπείας. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει για δύο περίπου μήνες και τέλη Οκτώβρη με αρχές του Νοεμβρίου, θα είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Ωστόσο, η παρουσία του στις προπονήσεις αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πέρα για πέρα σημαντική, καθώς λόγω της εμπειρίας και της προσωπικότητας του, θα αποτελέσει κίνητρο και ψυχολογικό αβαντάζ για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Εκτός των άλλων, ο Τόλης Τερζής θα μπορεί να υπολογίζει σε ένα από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές, μόλις ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αστέρα επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο ίδιος μιλώντας στο Imathia Sports News θέλησε να ευχαριστήσει τη νέα διοίκηση των Λευκαδίων για την εμπιστοσύνη τους ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φετινή προσπάθεια της ομάδας αλλά και στην παρουσία των νεαρών παικτών που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής : “Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ για την τιμή που μου έκανε. Παρά το γεγονός πως βρίσκομαι στο στάδιο της αποθεραπείας, οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση τους. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πετύχει αυτή η νέα προσπάθεια που επιχειρείται φέτος και εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για τη χρονιά που έρχεται”.

Η διοίκηση του ΠΑΣ, με την προσθήκη του Χρήστου Ζαρογιάννη, ξεκινά έναν αγώνα…δρόμου για την ένταξη στην ομάδα 4-5 ακόμη έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο έδωσαν ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής χθες στο νικηφόρο φιλικό με τον Ατρόμητο Διαβατού

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected