Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τάσος Τσακαλίδης : “Η προοπτική να συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Μπίλη”

Τάσος Τσακαλίδης

Στη γειτονική Πέλλα και συγκεκριμένα στον ιστορικό Αλμωπό Αριδαίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Τάσος Τσακαλίδης. Μετά από μία τετραετία με τα χρώματα του Μακροχωρίου (επτά συνολικά με την προηγούμενη θητεία του), ο 27χρονος (27/04/1987) μέσος θα δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα εκτός νομού και συγκεκριμένα της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Προπονητής στον “κυανόλευκο” σύλλογο είναι ο Λεωνίδας Μπίλης, που διετέλεσε τεχνικός στην Ένωση την προηγούμενη σεζόν. Από τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε για τη νέα του ομάδα ήταν και ο Τάσος Τσακαλίδης, ο οποίος παρά τις προτάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα, προτίμησε να αγωνιστεί πλάι στον Εβρίτη προπονητή. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News, ευχαριστώντας την Ένωση για την συνεργασία τους αλλά και τη νέα του ομάδα για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Αναλυτικά :

“Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Μακροχωρίου για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ να πετύχει τους στόχους της. Για μένα, ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκα την πρόταση του Αλμωπού, με τους ανθρώπους της ομάδας να αποδεικνύουν πως με ήθελαν πολύ στην ομάδα τους. Διαπίστωσα πως πρόκειται ένα πολύ οργανωμένο σωματεία και οι φετινοί στόχοι του είναι υψηλοί. Ένας από τους λόγους βεβαίως που αποδέχτηκα την πρόταση ήταν η προοπτική να συνεργαστώ και πάλι με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Μπίλη, έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο και ιδιαίτερα καταξιωμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε μένα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected