K20 - K17 - K15 - Μεταγραφές

Βέροια Κ17 – Δύο μεταγραφές από Φλώρινα και το φιλικό με τον ΠΑΣ

Φιλική αναμέτρηση στην ακριτική Φλώρινα έδωσε χθες η Κ17 της Βέροιας, με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3 και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μεταγραφών δύο ποδοσφαιριστών στη “Βασίλισσα” από τον εν λόγω σύλλογο. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Δόρη (φωτ.αριστερά) και Βασίλη Δερμιτζάκη (φωτ.δεξιά), οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους ανθρώπους της Βέροιας και εισηγήθηκαν την απόκτηση τους.

Who is who

Ο 16χρονο Αλέξανδρος Δόρης αγωνίστηκε στην Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώριναγια 6 χρόνια. Ως παίκτης των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ και μάλιστα ως αρχηγός, ο Δόρης κατέκτησε πολλά τουρνουά αλλά και δύο Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας. Μάλιστα στο τουρνουά Βόρρας CUP το 2011 αναδείχθηκε MVP των αγώνων. Πέρα από τα παραπάνω ο Δόρης ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Φλώρινας αλλά και κλήθηκε και στην ομάδα της 3ης Περιφέρειας. Ο νεαρός, που αγωνίζεται ως αμυντικό και επιθετικό χαφ, είχε 10 επίσημες συμμετοχές με το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα την περασμένη σεζόν ενώ σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, ήταν από τους καλύτερους κατά την περίοδο των δοκιμών της “Βασίλισσας”.

Ο Βασίλης Δερμιτζάκης δοκιμάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι τον Φεβρουάριο από τον προπονητή της Βέροιας και αμέσως ξεχώρισε με αποτέλεσμα κατά την περυσινή σεζόν να προπονείτε εντατικά παράλληλα με τον ΠΑΣ και στη γειτονική πόλη. Την Παρασκευή (2/8) πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του, ενώ ήδη ο νεαρός παίκτης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα της Βέροιας αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο “Billakos” όπως αποκαλείται, αγωνιζόταν στην Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα από το 2006 και έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλά τουρνουά, δύο πρωταθλήματα ΕΠΣ Φλώρινας με το παιδικό τμήμα και πέρυσι ανακηρύχτηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Φλώρινας με το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα.

To φιλικό

Η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Φλώρινας ήταν εντυπωσιακό κατά διαστήματα, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν εξαιρετικές επιθετικές αρετές. Οι παίκτες που σκόραραν κόντρα στον σύλλογο που θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 της ΕΠΣ Φλώρινας ήταν οι Σαμιώτης με πέναλτι, Μαντός και Μίλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected