Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Δωτιέας Αγιάς 0-1

AO Trikala-Dwtieas Agias_610x400

διαβάζουμε στο trikalaola.gr

Στο πιο δύσκολο μέχρι τώρα τεστ ο ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Αγιά στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Έτσι οι παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια δεν μπόρεσαν στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν και από την αναμέτρηση φάνηκαν θετικά και αρνητικά στοιχεία. Βέβαια ακόμη και σ’ ένα φιλικό παιχνίδι το σκορ πάντα έχει την αξία του, ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος θα βρεθεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους και με ανυπόφορη ζέστη οι παίκτες των δυο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμη δρόμος. Μάλιστα η Αγιά φάνηκε πιο έτοιμη και αυτό είναι λογικό αφού ξεκίνησε τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα προετοιμασία. Μια διαφορετική εντεκάδα παράταξε ο Βασίλης Γκούμπλιας σε σχέση με τα προηγούμενα δυο φιλικά, αφού ο Καραγιάννης έπαιξε για πρώτη φορά, ενώ στο αρχικό σχήμα ήταν και οι Βανγκελί και Σαχινίδης που αποκτήθηκαν την Παρασκευή. Μάλιστα στο ξεκίνημα του αγώνα ο Σαχινίδης ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Στο 4΄ έπιασε το σουτ, για να μπλοκάρει ο Σταυρίδης. Ενώ στο 9’ η μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σκούπρας έβγαλε την σέντρα ο Σαχινίδης έπιασε την κεφαλιά για να σταματήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 26’ έγιναν επικίνδυνοι όταν ο Τσατσαλίδης βγήκε απέναντι στον Ντάσκα και ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ έσωσε με τα πόδια. Η τελευταία καλή φάση για το ημίχρονο ήταν για τον ΑΟΤ, όταν στο 34’ ο Καμπλιώνης μέσα από την περιοχή προτίμησε να σπάσει τη μπάλα και όχι να σουτάρει και χάθηκε η ευκαιρία.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έκαναν ακόμη χειρότερο το ρυθμό. Η Αγιά όμως είχε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ νίκη, όταν στο 55’ ο Τσατσαλίδης πρόλαβε τον Σκέντο και πλάσαρε τον Ντάσκα για να γίνει το 0-1. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 71’ το σουτ του Μηνά βρήκε σε ετοιμότητα τον Σωτηρόπουλο. Στο 79’ ο Μπασιάκας βρήκε τον Σκούπρα, αλλά το σουτ κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. Ενώ στο 90’ το σουτ του Καπλιώνη δεν βρήκε στόχο.

ΑΟ Τρίκαλα : Ντάσκας, Σκούπρας, Σκέντος, Καμπλιώνης, Κουτσόπουλος, Παπαευθυμίου, Σαχινίδης, Γεωργάκης, Καραγιάννης, Βαγγελί, Παπανδρέου. Έπαιξαν και οι: Γιδόπουλος, Τσιαφίτσας, Τσερέπι, Μπασιάκας, Αμπαδιωτάκης, Μηνάς, Χοτζάι.

Δωτιέας Αγιάς : Σταυρίδης, Γούτος, Χότζα, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαρίδης, Κουβελάς, Ουέλιγκτον, Κακτσίκης, Τσιρογιάννης, Πετρουζέλης. Έπαιξαν και οι: Κόκκας, Σελήνης, Λάιος, Τσάκαλι, Σωτηρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρουξάκης, Κολιός, Κράβαρης, Περδίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected