Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Έλτσε (3-0) Στιγμιότυπα

2d788aa7d1ef97de7cd385516be8fd54_LΜε τον Λιονέλ Μέσι να κάνει εξαιρετική εμφάνιση η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-0 της Έλτσε στην πρεμιέρα της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τα πρώτα δείγματα της Μπαρτσελόνα φάνηκαν στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Λεόν, όπου διέλυσε την αντίπαλό της με το εμφατικό 6-0. Οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν να πετύχουν κάτι ανάλογο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου φιλοξενούσαν την Έλτσε στο «Καμπ Νου».

Η ομάδα το Λουίς Ενρίκε, είχε εύκολο έργο επικρατώντας 3-0, παρά του γεγονός ότι έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε… φουριόζος και πετυχαίνοντας δύο τέρματα «καθάρισε» για την ομάδα του.

Στο 42΄με ωραία προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ με τους Καταλανούς να έχουν νωρίτερα δύο δοκάρια με τους Μέσι και Ινιέστα. Στο 45’ όμως, ο Μασεράνο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει τους γηπεδούχους.

Στο 46’ ο Μουνίρ ελ Χαντάντι με εκπληκτικό πλασέ έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με τους «μπλαουγκράνα» για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα, από νέα προσωπική ενέργεια του Μέσι στο 63’.

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πέμπτη διαδοχική πρεμιέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα συνεχίζοντας αυτήν την παράδοση.

Μπαρτσελόνα : Μπράβο, Άλβες, Μασεράνο, Ματιέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (78’ Ρομπέρτο), Ραφίνια (46’ Μπάρτρα), Μέσι, Μουνίρ (67’ Πέδρο).
Έλτσε : Τιτόν, Νταμιάν, Λομπάν, Πελεγκρίν, Αλμπασάρ, Μοσκέρα, Πάσαλιτς, Ροντρίγκες, Άνχελ, Γιόνατας, Κορομίνας (66’ Φαΐρ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected