Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Εντυπωσιακό…φώτο φίνις με Έξαρχο!

EXARXOSΣτην πιο εντυπωσιακή (βάσει ονόματος και βιογραφικού) κίνηση προχώρησε η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα της Ειρηνούπολης. Με προσωπικές ενέργειες του μεγαλομετόχου της ομάδας Θεόδωρου Καρυπίδη και κατόπιν της δεδομένης επιθυμίας του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη για την απόκτηση επιθετικού, ο Κώστας Έξαρχος είναι εδώ και λίγη ώρα ποδοσφαιριστής του ΑΣ Ειρηνούπολης!

Ο 29χρονος επιθετικός, για τον οποίο γράψαμε χθες πως αποχώρησε από την Κοζάνη για προσωπικούς λόγους (δείτε εδώ), συνεχίζει στην Ημαθία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μετά την παρουσία με τη φανέλα των Λευκαδίων. Η περσινή του χρονιά μάλιστα θύμισε σε όλους για ποιο λόγο αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τη θέση του φορ, καθώς εκτός των 11 τερμάτων που πέτυχε (πρώτος σκόρερ της ομάδας και τέταρτος στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής), είχε πολλές ασίστ στο ενεργητικό του παρά το γεγονός πως έπαιζε ως μοναδικός προωθημένος.

Πριν τα Λευκάδια, αγωνίστηκε στον Αιγινιακό (Football League 2), με τη φανέλα του οποίου είχε μια πολύ καλή χρονιά (17 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα) ενώ οι περισσότεροι θα θυμούνται το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε στις 14 Δεκεμβρίου 2012 κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Η προσθήκη του Κώστα Έξαρχου για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, “λύνει” τα χέρια του Γιώργου Τυριακίδη στην επίθεση και δημιουργεί την προσμονή στους φίλους της ομάδας για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων!

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News για την μεταγραφή του, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το τι συνέβη με την αποχώρηση του από την Κοζάνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του : “Μετά από τα τελευταία γεγονότα και την προσωπική μου επιλογή να μη συνεχίσω στην ομάδα της Κοζάνης, θεωρώ πως επιλέγω το πιο κατάλληλο project όσον αφορά τις προσωπικές μου φιλοδοξίες αλλά και την ομάδα γενικότερα. Ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων που με πλησίασαν το τελευταίο διάστημα, με τιμά το γεγονός πως ήμουν και φέτος στα βασικά τους σχέδια. Στο πρόσωπο όμως του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη είδα τον άνθρωπο που έχει όραμα και θέλει να πάει την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και γι’ αυτό το λόγο είμαι από σήμερα μέλος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν”.

Με την μεταγραφή του Κώστα Έξαρχου, ο ΑΣ Ειρηνούπολης ολοκληρώνει (εκτός συκλονιστικού απροόπτου) τις προσθήκες για το φετινό καλοκαιρινό παζάρι. Πλέον, η ομάδα προετοιμάζεται για το πρώτο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Δόξα Νάουσας αλλά και για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 13 Σεπτεμβρίου κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected