Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Οι πέντε μεταγραφές που κλείνουν(;) το ρόστερ!

CIMG4899 Κοτζαχρήστος Σπυρίδων

Σε πέντε ακόμη προσθήκες και εννιά συνολικά μαζί με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που δημοσιεύσαμε χθες (δείτε εδώ) προχώρησε ο ΑΣ Λευκαδίων, στην προσπάθεια των ιθυνόντων αλλά και του προπονητή της ομάδας, Τόλη Τερζή για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Οι άνθρωποι των “κυανολεύκων” μάλιστα πετύχαν πολύ σημαντικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, κατά την οποία ωστόσο κάποια δημοσιεύματα δημιούργησαν μία προσωρινή ευημερία στις τάξης της ομάδας (για μεταγραφικούς στόχους), που ωστόσο δεν ευσταθούσαν…

Παίκτες των Λευκαδίων λογίζονται εδώ και λίγη ώρα οι Σπύρος Κοτζαχρήστος (φωτ.26/04/1993, αμυντικός) από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, Χρήστος Φέιμ (25/11/1994, μέσος) από τον Νηρέα Βέροιας, Τάσος Τσιολάκης (02/07/1995, μέσος) από Νηρέα Βέροιας), Βασίλης Αργυρόπουλος (27/09/1996, μέσος) από Αιγινιακό Κ19 και Δημοσθένης Πέτκος (04/05/1996, μέσος) δανεικός από Βέροια Κ20.

Όπως θα παρατηρήσατε από τις χρονολογίες γέννησης του κάθε παίκτη, η διοίκηση της ομάδας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος στην ηλικία των παικτών αλλά και στον δεδομένο ενθουσιασμό που θα υφίσταται λόγω της συμμετοχής αυτών στη  Γ Εθνική. Ωστόσο, οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν είναι απαραίτητα άπειροι όσον αφορά τις συμμετοχές σε ανταγωνιστικό επίπεδο, καθώς όλοι έχουν φορέσει τη φανέλα των πιο ισχυρών ομάδων του νομού!

Ο Σπύρος Κοτζαχρήστος (φωτ) επιστρέφει στα Λευκάδια μετά το 2012 όταν και αποχώρησε για τον Αχιλλέα Νεοκάστρου. Ο 21χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία ως δεξί μπακ, ενώ είναι από τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται πολύ ο Τόλης Τερζής, με τον οποίο άλλωστε συνεργάστηκε και τη σεζόν 2011-2012 στα Λευκάδια (Δ Εθνική). Ο νεαρός μπακ προπονούνταν όλο αυτό το διάστημα πλάι στον Σάββα Αβετίδη στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη χωρίς όμως να επέλθει η συμφωνία.

Οι Χρήστος Φέιμ (φωτ.αριστερά) και Τάσος Τσιολάκης (φωτ. δεξιά) αποτελούν μέλη της γενιάς των ποδοσφαιριστών που θεωρούνταν (και θεωρούνται) μεγάλα ταλέντα, χωρίς όμως το πολυπόθητο…ξεπέταγμα προς υψηλότερο επίπεδο. Μέλη και οι δύο της ομάδας του Μακροχωρίου (έκαναν μέχρι πρότινος προπονήσεις στους “ασπρόμαυρους” και αγωνίστηκαν στα φιλικά), αγωνίστηκαν πέρσι ως δανεικοί στον Νηρέα Βέροιας, όπου παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, είχαν στο ενεργητικό τους πολύ καλές εμφανίσεις (ο πρώτος μάλιστα πέτυχε και δύο γκολ).

1186156_10201748354690508_1685999611_n

Ο Βασίλης Αργυρόπουλος προέρχεται από την Κ19 του Αιγινιακού, με την οποία αγωνίστηκε στο περσινό αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, μαζί και με άλλους Ημαθιώτες που επιλέχθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας από την Πιερία. Θεωρείται πολύ ταλαντούχος και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες της θέσης της μεσαίας γραμμής.

10001221_835325956496769_748346383166632662_o

Τέλος, η ομάδα των Λευκαδίων πέτυχε ακόμη έναν δανεισμό από την Κ20 της Βέροιας, μετά τους Σάκη Βόλτση και Αργύρη Μουρατίδη. Ο λόγος για τον Δημοσθένη Πέτκο, ο οποίος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και μάλιστα σε ένα από τα πλέον δύσκολα πρωταθλήματα στην Ελλάδα.

Με τις πέντε αυτές μεταγραφές, ολοκληρώνονται οι κινήσεις των ανθρώπων των Λευκαδίων για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει Γ Εθνικής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία ανοιχτή…γραμμή με επιθετικό, ο οποίος (εφόσον επιτευχθεί συμφωνία μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου) θα βοηθήσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης του ΠΑΣ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected