Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-2

Ακόμη μία φιλική νίκη για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, αυτή τη φορά στο Ροδοχώρι με αντίπαλο τον ελλειπέστατο αλλά πολύ μαχητικό ΓΑΣ. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη επικράτησε με 2-1, είχε ωστόσο την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και αρκετές ευκαρίες για μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με 14 ποδοσφαιριστές καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Τουμαράς, Δημητρίου, Στέφος, Στογιάννος, Κακούδης, Μίσκος και Ευθυμιάδης. Από τους φιλοξενούμενους δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Τζεϊρανίδης (τραυματίας) και Έξαρχος (θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα).

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Γιάννης Βαλδήρ, έπειτα από κόρνερ του Γρηγόρη Αργυρίου, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επίσημο μέλος της ομάδας και τρίτη συνολικά μετά τη συμμετοχή του στα φιλικά κόντρα σε Κρύα Βρύση και Άσπρο. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο οι “κυανοκίτρινοι” άντεξαν στην πίεση και κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν στο 57′ με τον Αποστόλη Παρηγορίδη (σκοράρει ανελλιπώς φέτος στα φιλικά).

Ο ΑΣ Ειρηνούπολης όμως απάντησε άμεσα στο γκολ του ΓΑΣ και με “θύτη” τον Θοδωρή Πέτγαζλη διπλασίασε τα τέρματα και παρά τις καλές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων κυρίως (δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Παρηγορίδης), το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Ευθυβούλης, Ιωάννου, Θεοδοσιάδης, Βαϊναλής, Τσαγεράς, Παρηγορίδης, Γιαμαλίδης, Γραμματικός, Δασκαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κασεπίδης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης, Κουλιανίδης.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Φασίδης, Αργυρίου, Τενεκετζή, Βαλδήρ, Σαμψωνίδης, Κουκουράκης, Λαμπριανίδης, Σπυρίδης, Μανδάλης, Πέτγαζλης. Αγωνίστηκαν και οι Καλφούντζος, Συμεωνίδης, Πρόιος, Παπαϊωάννου, Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος, Παντζαρτζίδης Β., Παντζαρτζίδης Ν., Νικουράτζε, Λούρης, Σκαρλάτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected