Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Πανσερραϊκός 0-3

DSCN0100Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (30/8) το απόγευμα το Μακροχώρι, από τον εμφανώς πιο έτοιμο Πανσερραϊκό του Ημαθιώτη επιθετικού Γιώργου Παπαστεργίου. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη “πλήρωσε” τα πολλά λάθη στην άμυνα, από τα οποία προήλθαν τα τρία τέρματα των “ερυθρολεύκων” στο πρώτο μέρος.

Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη, παρά τις φωνές του και τα νεύρα προς τους παίκτες (κυρίως στο πρώτο μισάωρο) φανέρωσε πολλά από τα στοιχεία που την καθιστούν και φέτος από τα φαβορί για την άνοδο στη Football League. Με πολύ καλή επιθετική λειτουργία και με παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τις λάθος τοποθετήσεις στην άμυνα της Ένωσης, την απειρία των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών της Ένωσης και να πάρουν από πολύ νωρίς το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Στο διάστημα αυτό, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 0-3 χάρη σε γκολ των Μπονέρη (29′-31′) και Γαϊδαρτζή στο 40′) δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές “έριξαν” στον αγώνα όλους τους παίκτες που είχαν διαθέσιμους χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα στην αναμέτρηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κωστούλη.

*Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Κώστας Τάνης, ο οποίος μάλλον αποφεύγει τα χειρότερα καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Δεν αγωνίστηκαν οι Κλεάνθης Ιωαννίδης, Ανδρέας Ζαχαριουδάκης και Χρήστος Αναστάσης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και προφυλάχτηκαν.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Καϊσίδης, Λεφίδης, Μπλιούκας, Ηλιάδης, Ζωγράφοις, Τζέπης, Λάρι, Ντένις, Τάνης, Τσιούπρος, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Πιέτρα, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Παπαζαφειρίου, Παπακωνσταντίνου, Κουρτίδης, Τσιντσίρης, Πέικος, Σερασκέρης, Ιωαννίδης

Πανσερραϊκός : Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ., Δαμιανός, Σιάκκας, Κασμερίδης, Γαλακτερός, Τσιμίκας, Τριανταφύλλου Κ., Περπερίδης, Μπονέρης, Γαϊδαρτζής, Παπαστεργίου. Αγωνίστηκαν και οι Μπαντάκ, Καψάλης, Ρούτσης, Καρακούτσης, Γεωργιάδης, Κούτλας, Στάνκου, Πολυχρονίδης και δύο υπό δοκιμήν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected