Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Ιδανικό ξεκίνημα για τους Ημαθιώτες!

13Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις με τις ομάδες τους οι Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται φέτος στη γειτονική ΕΠΣ Πέλλας. 

Ο Αλμωπός Αριδαίας του Τάσου Τσακαλίδη και του πρώην προπονητή του στο Μακροχώρι, Λεωνίδα Μπίλη επικράτησε άνετα με 8-1 της Δόξας Μεγαπλάτανου, με τον Ημαθιώτη μέσο (φωτ) να πετυχαίνει δύο τέρματα (7′-26′)

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης των Παναγιώτη και Γιώργου Κίτσα είχε επίσης ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ Αραβησσού του επίσης Ημαθιώτη Σωτήρη Δημοσθένους, με τον “Γκόγκιτς” μάλιστα να πετυχαίνει το ένα από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του (40′), ενώ είχε και ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Ηρακλής Άσπρου του Σάκη Ρίσσου “φιλοδώρησε” με έξι τέρματα τον Άρη Προφήτη Ηλία εκτός έδρας, με τον πρώην μέσο των Λευκαδίων να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ στο 69′. Γκολ και για τον Μάκη Δημητριάδη (πέρσι συμπαίκτης του Ρίσσου στον ΠΑΣ) στο 60ο λεπτό.

Τέλος, ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας, των Πολυχρόνη Τόζογλου και Αλέξη Νουσιόπουλου πήρε την πρόκριση κόντρα στη Νίκη Αξού, χάρη σε ένα τέρμα του Τσαλκιτζή στο 55′

*στοιχεία και φωτ. από aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected