Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τα φιλικά των ομάδων από τον 1ο όμιλο

vyzantio_610x400Μετά την κατάκτηση του φιλικού τουρνουά, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος συνέχισε εξαιρετικά την προετοιμασία του, επικρατώντας 2-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Δίκαιη επικράτηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με σκορ 2-1 μέσα στην έδρα του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπιμπέρη φάνηκε πιο έτοιμο, είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα και περισσότερες επιλογές, δείχνοντας εκ νέου πολύ καλή σημάδια.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν νωρίς- νωρίς με σουτ του Μαρκόπουλου που απομάκρυνε ο Γεωργούσης. Στο 30` μετά από ωραίο συνδυασμό και σέντρα του Χιονίδη, ο Γιαλαμής με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 35` το φάουλ του Αλέξη Βλάχου εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Γεωργούσης.  Στο 36` από το κόρνερ του Βλάχου, ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 42` ο Αϊβάζης από κοντά δεν έπιασε το σουτ, όπως θα ήθελε.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές από τους δυο προπονητές, ήταν κάτι το αναμενόμενο. Στο 60` από σέντρα του Οτέμπερη ο Κερμενίδης δε βρήκε στόχο από κοντά. Στο 65` αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ο Δημήτρης Κεφαλάς, που πέρσι αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα. Το νικητήριο γκολ για το Βυζάντιο, ήρθε στο 70`, με σουτ του Γκρατσάνη από το σημείο του πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ορφέας: Γεωργούσης, Αϊβάζης, Κερμενίδης, Τσορμπατζής, Βραμέντζαλης, Τσάκωνας, Τσίτσης, Χριστοδουλίδης, Χιονίδης, Οτέμπερης, Γιαλαμής. Στο β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Πελεκανάκης, Παγκάκης, Ντομί, Βακιρτζής, Δάφτσιος, Μπούικο, Βακιρτζής, Παπουτσής.

Βυζάντιο: Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Σπυρίδης, Κεφαλάς, Μουρατίδης, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Βλάχος. Στο β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μεντής, Κουμπρόγλου, Μπατάκογλου, Κανέλας, Μουσικάκης, Γκρατσάνης, Κωνσταντινίδης, Σαουλίδης.

evros_610x400

Σε ένα δυνατό φιλικό στο Σουφλί, ο τοπικός Έβρος επικράτησε 2-0 της Καβάλας (αρκετές απουσίες) κι έδειξε τη δυναμική του ενόψει της σεζόν που πλησιάζει!

Σημαντική ψυχολογική τόνωση για τον Έβρο Σουφλίου που επικράτησε 2-0 της Καβάλας και δείχνει σε καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης της χρονιάς. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο σύλλογοι θα βρεθούν αντίπαλοι και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο τέρμα του Τοπούζη στο 45’ και αυτό του Ερκάν στο 57’, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε ένα «δυνατό» αντίπαλο.

Για τους «αργοναύτες» υπάρχει το ελαφρυντικό πως παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ιορδανίδης, Γκαρακλίδης, Κοσμίδης και Φιρινίδης, ενώ εκτός αποστολής ήταν οι Πόποβιτς και Παπαδόπουλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected