Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης 5-0

DSCN0537Μπορεί στην κλήρωση της 26ης Αυγούστου το ζευγάρι που προέκυψε να ήταν το πιο αμφίρροπο, ωστόσο η σημερινή εικόνα του αγώνα και το τελικό σκορ, δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση τον χαρακτήρα του ντέρμπι που δόθηκε (εκ των πραγμάτων) στην αναμέτρηση του ΔΑΚ Νάουσας. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ήταν εντυπωσιακή, προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο και ολοκλήρωσε τον αγώνα με μία θριαμβευτική πρόκριση επικρατώντας με το τελικό 5-0.

Το Imathia Sports News βρέθηκε και σήμερα στα γήπεδα της Ημαθίας και ειδικά το ματς της Νάουσας, παρουσίαζε εκ των προτέρων μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο για το ποιόν των δύο αντιπάλων όσο και για το γεγονός πως οι δύο ομάδες θα παρουσίαζαν το έργο τους μπροστά στο κοινό, μετά την κοπιαστική περίοδο της προετοιμασίας.

Η ομάδα που υπήρχε ωστόσο στο γήπεδο ήταν ο ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με “πρωτεργάτη” τον Δημήτρη Καφέ, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Έκπληξη (με αιτιολογία ωστόσο) το γεγονός πως ο Αντώνης Δακόπουλος άφησε στον πάγκο τους Δημήτρη Σίμο και Χρήστο Μπρέγκου, οι οποίοι πέρασαν στον αγώνα στο δεύτερο μέρος και άλλαξε η εικόνα της ομάδας, όμως το σκορ είχε ήδη φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Κάτω από συνεχή βροχή και σε έναν αγωνιστικό χώρο που σταδιακά γινόταν πιο βαρύς και με πολλές παγίδες, ο ΦΑΣ απέδειξε πως φέτος είναι εκ των φαβορί του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε πολλά (διοικητικά κυρίως) προβλήματα στην αρχή του καλοκαιριού. Οι παίκτες ήταν πειθαρχημένοι, είχαν αγωνιστικό πλάνο ενώ ήταν άκρως αποτελεσματικοί όταν έφταναν στα καρέ του Τσιώμου. Εντυπωσιακό το γκολ του Βαγγέλη Αβραμόπουλου στο δεύτερο μέρος, ξεσήκωσε τους λιγοστούς λόγω της κακοκαιρίας φιλάθλους, βάζοντας το “κερασάκι” στην σημερινή πολύ καλή εμφάνιση των “κυανολεύκων”.

Επόμενα ματς για τους σημερινούς αντιπάλους, με Αχιλλέα Νάουσας εκτός και Άτλα Ζερβοχωρίου εντός αντίστοιχα, για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιοβανόπουλο και Κωστούλη.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ. (68′ Κοσμάς), Ζούρκος, Νίκου (82′ Παρθενόπουλος), Ιωαννίδης, Καφές, Αβραμόπουλος, Μουρίκι, Βλαχοδήμος Α. (46′ Αδαμίδης), Περηφανόπουλος.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Κακαγιάννης, Μουρατίδης, Νεστορόπουλος, Ντόβας (46′ Σίμος), Μπούφι, Τεγούσης, Λουμάνι, Ανδρίτσος (75′ Μαμουτόπουλος), Πιτσάβας (46′ Μπρέγκου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected