Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα – Στην αναμονή για τους Βούλγαρους ενόψει Μακροχωρίου

αρχείο λήψηςΜε το απουσιολόγιο του Βασίλη Γκούμπλια να είναι λευκό, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση των «κυανέρυθρων». Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό των Γκούντσεφ, Βεσελίνοφ (φωτ) αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθεί.

Ο τεχνικών των Τρικάλων μπορεί να εργαστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ μόνο ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος δεν είναι 100% ετοιμοπόλεμος και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς με την Ένωση Αποστόλου Παύλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό των Βούλγαρων ποδοσφαιριστών αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα λυθεί. Οι «μπλε» κάρτες των Κούντσεφ και Βεσελίνοφ δεν έχουν φτάσει ακόμη στην ΕΠΟ απο την ομοσπονδία της Βουλγαρίας ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθουν μέχρι την Παρασκευή και οι δύο ποδοσφαιριστές να τεθούν κανονικά στην διάθεση της ομάδας.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο Τσίνιο βρίσκεται στην Ελλάδα και παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή για τα Τρίκαλα την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν αποκλείεται να βρεθεί στις προπονήσεις του ΑΟΤ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να δοκιμαστεί.
Όσο αφορά το θέμα του Πλιάγκα το χειρίζεται άνθρωπος της διοίκησης και αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα αποκτηθεί ή όχι.
Πηγή: goaltrikala

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected