Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δηλώσεις Τερζή, Βόλτση και Ζαχαριουδάκη ενόψει των αυριανών αναμετρήσεων

imagesΞεκινά αύριο η φετινή “περιπέτεια” των ομάδων της Ημαθίας στη Γ Εθνική και το Imathia Sports News θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στις…επάλξεις για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση από όλους τους αγώνες του 2ου ομίλου. Τα Λευκάδια μεταβαίνουν στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στον Αγχίαλο για να αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο Πύρασο, ενώ ταξίδι περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του Μακροχωρίου, καθώς θα βρεθεί στα Τρίκαλα για το ματς κόντρα στον ιστορικό ΑΟΤ.

Για την αυριανή “μάχη” των Λευκαδίων αλλά και για τη χρονιά που ξεκινά γενικότερα μας μίλησαν οι Τόλης Τερζής και Σάκης Βόλτσης, ενώ εκ μέρους της Ένωσης, δηλώσεις έκανε ο νεαρός μέσος Ανδρέας Ζαχαριουδάκης. Αναλυτικά τι είπαν στον αρχισυντάκτη του Imathia Sports News, Αργύρη Τσιγγενόπουλος :

206785_10200366241263785_908064311_n

Τόλης Τερζής : “Η ομάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και μια ανάσα από το να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Μέσα Αυγούστου ανέλαβε το καινούριο ΔΣ και σε συνεργασία με τον νυν τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Καρύδα, την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας αλλά και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο σύλλογος συνεχίζει να αναπνέει. Το 60& του ρόστερ αποτελείται από 17χρονους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και τα άλλα παιδιά που ήρθαν έχουν επίσης μέσο όρο ηλικίας κάτω των 18 ετών. Με τον συνεργάτη μου Γερμανό Σιαφαρίκα δουλεύουμε καθημερινά, έχοντας στόχο τη βελτίωση των παιδιών και μέσα από την δουλειά, ευελπιστούμε στη σωτηρία της ομάδας. Απέναντι μας προφανώς υπάρχουν ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και εφόσον καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, θεωρώ πως θα πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Γιάννη Κερλίδη και στην ομάδα του Μακροχωρίου”.

1002348_680250438669535_281326671_n

Σάκης Βόλτσης : “Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρύδα και τους προπονητές μου κ. Τερζή και κ. Σιαφαρίκα που με εμπιστεύτηκαν από τη πρώτη στιγμή. Επίσης θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν πρώτα απ’ όλα υγεία και πιστεύω πως είμαστε ικανοί να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαστε μια νεανική ομάδα, με πολύ όρεξη και φιλοδοξίες και με την δουλειά που γίνεται καθημερινά, είμαι πεπεισμένος πως θα πετύχουμε. Τέλος, θέλουμε τη πολύτιμη βοήθεια του κόσμου μας, να είναι πάντα δίπλα μας και na μας στηρίξουν. Εμείς υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

04299629765daf7097ce0aef680e2c6a

Ανδρέας Ζαχαριουδάκης : “Είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη χρονιά. Είμαστε μια νεανική ομάδα, με πολλούς καινούριους παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως το ταλέντο αλλά και ο ενθουσιασμός θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Προσωπικά, θα ήθελα να είμαι υγιής για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους, κάτι που βεβαίως θα βοηθήσει και μένα ώστε να διακριθώ μέσα από την επιτυχία του συλλόγου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected