Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Κέρκυρα Κ20 6-1

DSCN0650Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το σημερινό (14/9) παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ20 της Super League. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ήταν καταιγιστική, πέτυχε έξι τέρματα κόντρα στην αντίστοιχη της Κέρκυρας και φανέρωσε εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, σε μία αναμέτρηση που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, ανάμεσα τους και μία μικρή μερίδα Κερκυραίων που προφανώς θα συνδυάσουν την επίσκεψη τους και με το παιχνίδι της Super League που ξεκινά στις 16.00μμ.

Η “Βασίλισσα”, παρά το…μουδιασμένο ξεκίνημα και τις δύο πολύ καλές ευκαιρίες των “Φαιάκων”, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Το πρώτο τέρμα της συνάντησης ήρθε στο 11ο λεπτό (και ενώ είχαν προηγηθεί δύο πολύ επικίνδυνες περιπτώσεις για τα καρέ του Αργυρόπουλου, αλλά και μία φάση που ζητούν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι), μία ενέργεια που πιστώνεται 100% στον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και με προβολή πρόλαβε τον αντίπαλο του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18′ εντυπωσιακή κίνηση του Στέφανου Ντόγου από αριστερά, ο οποίος πέρασε τρεις αντιπάλους του και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας παρά την προσπάθεια του Νίκα να διώξει τη μπάλα προ της γραμμής.

Στο 32′ η Κέρκυρα ξαναμπήκε στο παιχνίδι από τα 11 βήματα, σε ανατροπή του Γρηγοριάδη από τον Παπαστεφάνου με τον ίδιο παίκτη να ευστοχεί μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο η Βέροια είχε τις λύσεις στη συνέχεια και δύο λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μηλιάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, οι γηπεδούχοι βγήκαν και πάλι στην κόντρα, Μελικιώτης και Μάνος άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Τριαντάφυλλο για το 3-1.

Το δεύτερο μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, ειδικά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μάνος πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ (54′), για να ακολουθήσουν οι Κουτρούμπαλος (58′) και Παπαγεωργίου (82′)

Βοηθοί του κ. Μηλιάδη, οι κ.κ. Κούφος και Μιχτατίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συνθέσεις 

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Δερμιτζάκης, Παπαστεφάνου (46′ Κουτρούμπαλος), Νικολαϊδης (70′ Τσολαρίδης), Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Μελικιώτης, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Μάνος (86′ Καλλίνης).

Κέρκυρα Κ20 : Τριαντάφυλλος, Φωτεινός (66′ Μαυρωνάς), Πουλημένος, Μπαμιόγλου (46′ Πόντα), Νίκας (64′ Μπάρι), Τσιάπης, Γαστεράτος, Μαβίλης, Γαρδικιώτης, Σγούρος, Γρηγοριάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected