Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα – Μακροχώρι 2-0

aot-paulos2Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και στο Δημοτικό Γήπεδο των Τρικάλων, ο ιστορικός ΑΟΤ υποδέχτηκε το απόγευμα (14/9) το Μακροχώρι, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της νέας σεζόν. Οι γηπεδούχοι, παρουσία 1000 θεατών που έδωσαν το παρόν για να παρακολουθήσουν από κοντά την επιστροφή της ομάδας στη Γ Εθνική, επικράτησαν με 2-0 των “ασπρόμαυρων” από την Ημαθία και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως αποτελούν μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου αλλά και από τα θεωρητικά φαβορί για άνοδο, δυσκολεύτηκαν αρκετά από τη νεανική ομάδα του Γιάννη Κερλίδη και ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την ισοφάριση. Το σύνολο του Βασίλη Γκούμπλια ήταν άστοχη στο πρώτο μέρος, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και οπισθοχώρησε ανεξήγητα στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να δεχτεί ισχυρή πίεση.

SONY DSC

Η ομάδα της Ημαθίας φανέρωσε αρκετά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει στο παιχνίδι της ο Γιάννης Κερλίδης, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Στον τομέα αυτό άλλωστε θα δουλέψει περισσότερο το επόμενο διάστημα και είναι φανερό πως η βελτίωση θα έρθει σταδιακά και θα αποτυπωθεί στο χορτάρι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟΤ προφανέστατα αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, με εντυπωσιακά πολλές και ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές. Οι Μοσχάκης, Βανγκελί και Καραγιάννης δίνουν το κάτι παραπάνω σε αυτή την ομάδα και με τον καιρό είναι δεδομένο πως θα έρθει και το πολυπόθητο “δέσιμο”

Το φιλμ του αγώνα

8′ Ο Σαχινίδης βγαίνει τετ α τετ με τον Κύρου, πλασάρει όμως πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

9′ Ο Καραγιάννης αυτή τη φορά βγαίνει απέναντι από τον Κύρου, ο οποίος βρίσκει όσο πρέπει τη μπάλα και παραχωρεί κόρνερ.

10′ Εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα στο Βανγκελί που από κοντά δεν καταφέρνει να τη στείλει στα δίχτυα.

23′ Καλό σουτ του Βανγκελί, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

28′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Μοσχάκη, πολύ ωραία κεφαλιά του Βανγκελί και 1-0

33′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Σαχινίδ, ο οποίος από κοντά δεν καταφέρει να νικήσει τον Κύρου, που βρίσκει τη μπάλα με τα δάχτυλα και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι.

34′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μοσχάκη, ο Κύρου αποκρούει ασταθώς την μπάλα που απομακρύνεται

45′ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Σέντρα με αποδέκτη τον Τσιούπρο, προ κενής εστίας αυτός δεν προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

47′ Νέα ευκαιρία για το Μακροχώρι, με το Ζαχαριουδάκη να πλασάρει αφύλακτος και τον Κούντσεφ να αποκρούει σε κόρνερ.

89′ Η πιο μεγάλη και καίρια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον αφύλακτο Μπλούκα να πλασάρει ελάχιστα άουτ.

90+3′ ΓΚΟΛ! Ο Γεωργάκης  από κοντά πλασάρει, η μπάλα απομακρύνεται πριν μπει στα δίχτυα, ο βοηθός όμως δείχνει σέντρα, μία απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες του Μακροχωρίου

aot-paulos3

Συνθέσεις 

ΑΟ Τρίκαλα : Κούντσεφ, Σκούπρας, Παπαευθυμίου, Σκέντος, Γεωργίου, Μπασιάκας, Καμπλιώνης (80′ Βεσελίνοφ), Βαγκέλι, Καραγιάννης (86′ Στούμπος), Μοσχάκης (73′ Γεωργάκης), Σαχινίδης

Μακροχώρι Κύρου, Ιωαννίδης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Κωτσιόπουλος , (63΄Σερασκέρης) ,Ζαχαριουδάκης, Τσιούπρος, Πατσιαβούρας (80΄Κουρτίδης), Τζέπης (68΄Προκοπιάδης)

*με στοιχεία από το trikalascore.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected