Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2-0

10694890_10203390479506034_418295308_n

Το καλύτερο ξεκίνημα ως νεοφώτιστος πραγματοποίησε σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, επικρατώντας του μαχητικού Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στο ορεινό Βέρμιο. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση, έχοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά και γενικότερα θετικότατη απόδοση, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, κόντρα σε μία ομάδα που εκ των πραγμάτων έχει τους ίδιους στόχους.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Δημήτρη Γιουρόπουλου (αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος) εμφάνισε και πάλι αρκετά από τα συστατικά που είχε και στο περσινό πρωτάθλημα : συνοχή, pressing, αλληλοκαλύψεις ωστόσο δεν είχε την απάντηση στο γκολ του Τέλη Ευθυμιάδη ώστε να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κυκλοφόρησαν τη μπάλα ωστόσο δεν βρήκαν το αντίδοτο στην καλά οργανωμένη άμυνα των “κιτρινόμαυρων”. Στο διάστημα αυτό δεν σημειώθηκε η σπουδαία ευκαιρία και οι μόλις…30 θεατές του Δημοτικού Γηπέδου του Ροδοχωρίου (εξαιρετικός ωστόσο ο χλοοτάπητας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στη φωτογραφία) περίμεναν υπομονετικά τη…δράση η οποία σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος.

Το γκολ του Ευθυμιάδη στο 57′, ο οποίος έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας, άλλαξε κατά πολύ την εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να είναι πλέον αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Παρά τις αλλαγές του Δημήτρη Γιουρόπουλου, η ισοφάριση δεν ήρθε για τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα από τον Αποστόλη Παρηγορίδη στο 73′, με τον επιθετικό του ΓΑΣ να συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί σκοράροντας στα περισσότερα φιλικά της ομάδας!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπέκα και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Ιωάννου, Ευθυβούλης, Τσαγεράς, Παρηγορίδης (85′ Εξαρχόπουλος), Γραμματικός, Κακούδης, Δασκαλίδης (80′ Στογιάννος), Δημητρίου, Τουμαράς, Ευθυμιάδης (76′ Στέφος)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος, Κουτσιάδης, Δαρδακούλης, Αραπέλης, Τσίπης (83′ Ασλαμπάλογλου), Τσέκα, Τάνης (67′ Τσίλης), Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Γιουρόπουλος (46′ Μανουσαρίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected