Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μέσης 3-0

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Άτλας, κάμπτοντας την αντίσταση του Φίλιππου Μέσης στην αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Ζερβοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, έχοντας ένα άκρως αποτελεσματικό δεύτερο ημίχρονο πήρε το “ροζ φύλλο” αγώνα απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου, που πάλεψε και ειδικά στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε πολύ μαχητικό.

Στο πρώτο 45λεπτο η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν εκατέρωθεν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να προσπαθούν να βγουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι “κυανόλευκοι” είχαν μία ελαφρά υπεροχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν αφενός να μην απειληθούν ιδιαίτερα και αφετέρου με “κοντρόλ” παιχνίδι και με συνοχή, το έφεραν στα μέτρα τους. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως (είχε προηγηθεί δοκάρι για τον Άτλα με τον Σιδηρόπουλου μετά από πολύ ωραία πάσα του Νίκου Αλμαλιώτη), οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ηλία Σιδηρόπουλου, με το…θύμα να γίνεται και θύτης ανοίγοντας το σκορ από τα 11 βήματα, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος.


Το ρεπορτάζ της αναμέτρησης είναι μία προσφορά του Cafe-Bar “Relax”, Κεντρικής 141 στη Βέροια


 

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπου που τελείωσε το πρώτο, με τον Σιδηρόπουλο και πάλι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι, μία παράβαση που υπέδειξε ο ρέφερι Μπουκουβάλας όταν είδε χέρι του Μιχάλη Γιάννου μέσα στην περιοχή, σε σέντρα του Νίκου Αλμαλιώτη. Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, απλοποιούσε κατά πολύ τα σχέδια του Γιώργου Σπυριδωνίδη και δυσχέραινε αντίθετα αυτά του Γιάννη Γιάννου, που έπρεπε πλέον να ρισκάρει περισσότερο.

Το γκολ ωστόσο που θα έβαζε και πάλι τον Φίλιππο στο παιχνίδι δεν ήρθε, εντούτοις οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 78′ με τον Κώστα Ισλαμίδη ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ νίκησε τον Θεοδωρίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Διονύση Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Αλμαλιώτης Τ., Κρουσταλάς, Πρόιος, Διαμαντίδης, Μπάμπος, Ρόκκο, Ισλαμίδης, Τζήμος (46′ Σπυριδωνίδης), Αλμαλιώτης Ν. (62′ Δημητρούσης Χ.), Σιδηρόπουλος (78′ Λέκκας).

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζίδης, Γιάννου, Μάριος, Ρόκκο, Πάτρας Ρ., Πάτρας Κ., Κατσκαβέλης, Μυλωνάς (63′ Γατόπουλος), Βοργιατζίδης, Δημοσθένους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected