Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νάουσας 0-2

Μεγάλο “διπλό” για τον Αχιλλέα στη Μελίκη, που σημαδεύτηκε ωστόσο από τον σοβαρό τραυματισμό των Μάκη Ορδουλίδη και Δημήτρη Νεστορόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Ο πρώτος σε μία ανύποπτη φάση στο 29′, έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο της Νάουσας, όπου θα παραμείνει υπό παρακολούθηση ενώ αύριο θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος στο πόδι και ο δεύτερος χτύπησε σε μία σύγκρουση στο 39′ και αποχώρησε αιμόφυρτος από τον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι προβλημάτισαν και πάλι για την αναποτελεσματικότητα τους, που παρά τις φάσεις που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Κι αυτό γιατί, όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Άτλα Ζερβοχωρίου, οι παίκτες του Αντώνη Δακόπουλου δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν τις λύσεις αλλά και τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ώστε να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 12′ όταν ο Λουμάνι από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το δοκάρι του Ηλιάδη ενώ ακόμη δύο καλές στιγμές για τον Φίλιππο με τον Ανδρίτσο, δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και ενώ ο επιθετικός των “ερυθρολεύκων” βρέθηκε και στις δύο περιπτώσεις, σε πολύ καλή θέση μέσα στην “κυανόλευκη” περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχιλλέας ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, κατάφεραν στο 63′ να ανοίξουν το σκορ με τον Χρήστο Πίτο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Φίλιππου και με κεφαλιά νίκησε τον Στυλίδη για το 0-1.

Οι “ερυθρόλευκοι”, παρά το σοκ του εις βάρος τους σκορ, προσπάθησαν να απειλήσουν στη συνέχεια, όμως ο Αχιλλέας βρήκε και πάλι τον τρόπο να απειλήσει και στο 75′ κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πέτρο Μπράτση ο οποίος με μία σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του.

Ο Φίλιππος απάντησε στο 80′ με ένα ωραίο σουτ του Μπρέγκου στο δοκάρι, όμως στο υπόλοιπο του αγώνα δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι και μοιραία το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης, βρήκε τον Αχιλλέα να παίρνει το “ροζ φύλλο” και να προετοιμάζεται πλέον για το πολύ σημαντικό επίσης παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Στυλίδης, Καραγκιζόπουλος, Κακαγιάννης, Σίμος, Μουρατίδης, Μπρέγκου, Μπούφι, Νεστορόπουλος (39′ λ.τ. Νεστορόπουλος), Τεγούσης, Ανδρίτσος (70′ Ντόβας), Λουμάνι.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς, Ορδουλίδης (29′ λ.τ.Καραλιόπουλος), Χαρατσίδης, Τσιάκος, Μπράτσης (78′ Σαμαράς Δ.), Καραμεταξάς, Γιάτσιος, Πίτος, Κακούδης, Σύγγας.


 

*Η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης με ανακοίνωση της εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Νάουσας, Μάκη Ορδουλίδη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected