Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μίλαν – Γιουβέντους (0-1) Πραγματικά…Μεγάλη Κυρία! (vid)

3dc16c5ff3d8aa841f52fc66d0106a16_LΜόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Γιουβέντους που επικράτησε 1-0 της Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Αρκετά… ψωμιά θα πρέπει να φάει ακόμα η Μίλαν για να μπορέσει να σταματήσει τη φόρα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους. Η ψαλίδα ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες με τη «γηραιά κυρία» να έχει κλείσει αισθητά, ωστόσο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραμένει ανώτερη και αυτό απέδειξε στο «Σαν Σίρο» όπου στο ντέρμπι με τη Μίλαν πήρε τη νίκη με 1-0 για να βρεθεί μόνη της στην πρώτη θέση.

Οι «ροσονέρι» σίγουρα έχουν κάνει αρκετά βήματα προόδου συγκριτικά με την περυσινή σεζόν, ωστόσο η Γιουβέντους έδειξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την ανωτερότητά της, φτάνοντας ως φυσική συνέπεια της αναμέτρησης στη νίκη με 1-0.

Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο και πίεσε αρκετά στο πρώτο μέρος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Πιο σπουδαία από αυτές το δοκάρι του Μαρκίσιο σε δυνατό σουτ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο η Γιουβέντους διατήρησε τον έλεγχο και έδειχνε πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στο γκολ. Κάτι που έγινε στο 71’ όταν ο Πογκμπά με εντυπωσιακή ασίστ έδωσε έτοιμο τέρμα στον Τέβεζ που με ωραίο πλασέ, έκανε το τελικό 1-0 για την ομάδα του που την έστειλε στην πρώτη θέση.

Μίλαν : Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ραμί, Ντε Σίλιο, Πόλι (76’ Φερνάντο Τόρες), Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Χόντα (83’ Πατσίνι), Μενέζ, Ελ Σαράουι (66’ Μποναβεντούρα).
Γιουβέντους : Μπουφόν, Κάσερες (34’ Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ (82’ Ρομούλο), Μαρκίσιο, Περέιρα (76’ Βιντάλ), Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβεζ, Γιορέντε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected