Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Τρίκαλα 1-2 (video)

Χωρίς τίτλοΤα Τρίκαλα έκαναν το 2 στα 2 στο 2ο όμιλο, αφού νίκησαν το Θεσπρωτό με 2-1 μέσα στην έδρα του. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11′ με κεφαλιά του Καμπλιώνη, μετά από σέντρα του Μοσχάκη. Ο Μώκος, έπειτα από χτύπημα φάουλ του Δ.Παππά στο 30΄, με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για το πλατανόφυλλο. Όμως το ημίχρονο δεν έκλεισε ισόπαλο. Ο Σαχινίδης με νέα κεφαλιά (44′) έδωσε προβάδισμα νίκης στα Τρίκαλα.

Ελάχιστες οι καλές στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Ο Καμπλιώνης αποβλήθηκε στο 75′ με δεύτερη κίτρινη κι ενώ ήταν έτοιμος να αντικατασταθεί. Παρ΄όλα αυτά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο Θεσπρωτός έκλεισε το ζευγάρι των εντός έδρας αγώνων του χωρίς νίκη.

Θεσπρωτός (Σέμος): Γκόμεζ, Σταυρίδης(46′ Πάλλα), Ασωνίτης, Μητσέλος Α., Μπάρκας, Πανταζής(70′ Κάλλος), Σκούφαλης, Μώκος, Σιάννης, Ντόκος, Παππάς Δ. (46′ Κοσμίδης).

Τρίκαλα (Γκούμπλιας): Κούντσεφ, Σκούπρας, Παπαευθυμίου, Σκέντος, Γεωργίου, Μπασιάκας (65′ Κουτσόπουλος, 79′ Στούμπος), Καμπλιώνης, Βαγγελή, Καραγιάννης, Σαχινίδης (86′ Κουλούρης), Μοσχάκης.

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected