Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Απόλλων Καλαμαριάς (2-0) Με το δεξί η ομάδα του Μουλόπουλου

8befec498303a83c68e7bc0a50d1ff67_LΝικηφόρα (2-0) πρεμιέρα για τη Λάρισα στην επιστροφή της στη Football League καθώς ο Απόλλων δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο άδειο λόγω τιμωρίας «Αλκαζάρ» – Περίκο και Πινδώνης τα γκολ των «βυσσινί»

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Λάρισα κατάφερε να νικήσει 2-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και να αρχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα της Football League στο οποίο επέστρεψε φέτος. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου είχε την ουσία, σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχάσουν όσοι το παρακολούθησαν, είτε τηλεοπτικά είτε από τις γύρω… ταράτσες, στο «Αλκαζάρ», το οποίο ήταν άδειο λόγω τιμωρίας των «βυσσινί». Ο Απόλλων που έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν απείλησε σε κανένα σημείο του ματς κι από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, οι τρεις βαθμοί της νίκης κατέληξαν δίκαια στο δικό τους… σακούλι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, προς κακό, στο «Αλκαζάρ» με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και τον τρόπο που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο. Η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες προσπάθειες από Περίκο, Βερντού, Πινδώνη και Τσιλιγκίρη, όμως, ο Βρονταράς ήταν σταθερός κάτω από τα δοκάρια του και κράτησε εύκολα το «μηδέν», χωρίς τη μεγάλη επέμβαση.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναγόπουλος απέσυρε τον Μπιλά και πέρασε τον Καρανίκα στο δεξί άκρο, θέλοντας να δώσει ενέργεια στην ομάδα του. Αυτό είχε αποτέλεσμα, με τη Λάρισα στο 64’ να παίρνει προβάδισμα όταν από τη σέντρα του Τσιλιγκίρη, ο Περίκο σηκώθηκε στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, η Λάρισα έκανε δυο τα τέρματά της, με τον Πινδώνη να νικά τον Βρονταρά με ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από ασίστ του Νεμπεγλέρα. Το 2-0 δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατσικογιάννη, με τη Λάρισα να παίρνει τη νίκη στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Λάρισα : Αποστολιδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά (46’ Καρανίκας), Τσιλιγκίρης, Περίκο (84’ Τζούνιορ), Βερντού (78’ Αναστασάκος)

Απόλλων 1926 : Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστερινός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου (82’ Παπαδόπουλος), Γκέσιος, Νατσιόπουλος (71’ Σουλίδης), Καράμπελας

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected