Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – “Τελειώνει” ο Τζαλακώστας, αναλαμβάνει ο Τσάνας

5848eb2c0968d76e91a0fa0098587bee_LΠαρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Νέων αναμένεται να αποτελέσει ο Βασίλης Τζαλακώστας με τον Κώστα Τσάνα να αναλαμβάνει διπλό ρόλο.

Η ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Νέων με 10-0 από την Ελβετία στη φιλική αναμέτρηση αποδείχθηκε αρκετή για να φέρει ραγδαίες αλλαγές. Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Τζαλακώστας τις επόμενες ώρες θα αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του.

Για την αντικατάστασή του υπήρξε το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου αρνήθηκε την πρόταση. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να κινηθούν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας σε μία δοκιμασμένη λύση.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσάνας θα αναλάβει προσωρινά και αυτό το πόστο έως ότου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βασίλη Τζαλακώστα, καθώς το επόμενο διάστημα δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις με την ελπίδων.

«Καμπάνες» και σε παίκτες

Ο τεχνικός της Νέων δεν θα είναι ο μοναδικός που θα πληρώσει για την ντροπιαστική ήττα. Συγκεκριμένα αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποκλειστούν από τις επόμενες κλήσεις λόγω της τραγικής τους συμπεριφοράς.

Προς το ταξίδι για την Ελβετία αρκετές ήταν οι φορές που οι νεαροί παίκτες δεν εμφανίστηκαν… Άγγλοι στο ραντεβού με τους συμπαίκτες του για πρωινό ή για τις προπονήσεις, κάτι που δεν δείχνει επαγγελματισμό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected