Football League

Λαμία – Απάντησε για το θέμα Καμαρά

P.Papaiwannou_610x400_610x400

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε ότι ο Ιβοριανός μέσος θα επιστρέψει από βδομάδα στις προπονήσεις της Λαμίας και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις φήμες περί Έμπολα. Eξέδωσε και ανακοίνωση η ΠΑΕ.

Μπαίνει στις προπονήσεις ο Καμαρά… από Δευτέρα, κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή , σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Πανουργιά Παπαϊωάννου μετά το θέμα που αναρτήθηκε στο BBC, που φιλοξένησε δηλώσεις του Καμαρά για την άδεια που του δόθηκε.

“Η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις από βδομάδα με τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον παίκτη που δεν υπολογιζόταν άλλωστε για τον αγώνα με το Φωκικό. Δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας καμία διάθεση για να αποκλειστεί”ανέφερε για το θέμα ο πρόεδρος της Λαμίας. (Πηγή: starsports).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του ποδοσφαιριστή John Kamara. Σε λίγες μέρες θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα καθώς μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του της Σιέρα Λεόνε, στο Καμερούν, του έχει δοθεί μια ολιγοήμερη άδεια για ξεκούραση”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected