Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2-1

DSCN2371Παιχνίδι για…γερά νεύρα στο ορεινό Βέρμιο, με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να παίρνει τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του Σάκη Γλώσση (απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) πήρε τη νίκη με ανατροπή, που προήλθε από την αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη στην κλάση του Κώστα Τουμαρά, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα (και ενώ είχε περάσει ως αλλαγή) έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα του.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο όμορφο Ροδοχώρι και κατέγραψε τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα σε δύο ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής. Μάλιστα οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον ΓΑΣ να επικρατεί τότε με το “καθαρό” 2-0. Σήμερα ωστόσο δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον ελλειπή Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, στην αποστολή του οποίου συμπεριλήφθηκαν 13 ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” στερήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και τον Δημήτρη Γιουρόπουλο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει θλάση στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Νούσιο που προερχόταν από μακρύ διάστημα αγωνιστικής απραξίας επίσης λόγω τραυματισμού.

DSCN2373

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησαν 30 περίπου φίλαθλοι, ήταν ουσιαστικά αναγνωριστικό, με τους γηπεδούχους όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί στις επιθέσεις τους. Με κύριο εκφραστή στο διάστημα αυτό τον Τέλη Ευθυμιάδη, έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου και σε μία περίπτωση…σήκωσε από τις θέσεις τους φιλάθλους και συμπαίκτες αλλά το σουτ πέρασε μόλις άουτ.

Η ψυχρολουσία όμως για τους “κυανοκίτρινους” ήρθε στο 31′ όταν ο Άρης σε μία ιδανικά εκτελεσμένη αντεπίθεση έφερε το ματς στα ίσια και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιουρόπουλος ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κίτσου και με πλασέ στη γωνία έγραψε το 0-1.

Μέχρι την ανάπαυλα ο ΓΑΣ προσπάθησε σε 1-2 περιπτώσεις να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, όμως η έντονη πίεση ξεκίνησε από το 1ο λεπτό της επανάληψης. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες του ΓΑΣ…εγκαταστάθηκαν στα αντίπαλα καρέ και προσπάθησαν με όλους τους τρόπους να φέρουν το ματς στα ίσια.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 59′ με τον Κώστα Τουμαρά να σκοράρει με τον…γνωστό του τρόπο (απευθείας εκτέλεση φάουλ) και μάλιστα ενώ είχε μόλις περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Το τέρμα αυτό έδωσε…φτερά στα πόδια των γηπεδούχων, που συνέχισαν με στόχο την ανατροπή και την πέτυχαν στο 75′ με τον ίδιο “δράστη” ο οποίος με σουτ αυτή τη φορά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει πάλεψαν για την ισοφάριση. Μάλιστα, στην τελευταία φάση του αγώνα θα μπορούσε να φανεί το..φάσμα της παράτασης, η κεφαλιά όμως του Ανδρέου κατέληξε στην αγκαλιά του Κίτσου.

DSCN2372

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Δεβετζίδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Ιωάννου, Στέφος, Στογιάννος, Θεοδοσιάδης, Μουρατίδης (58′ Τουμαράς), Παρηγορίδης, Ευθυμιάδης (87′ Μωυσίδης), Δασκαλίδης, Τσαχαλίδης, Τσαγκεράς (30′ Δημητρίου)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος, Μανουσαρίδης, Κουτσιάδης, Μιμίνι, Αραπέλης, Τσέκα, Μωραϊτης, Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ., Γιουρόπουλος (46′ Νούσιος)


mexx-logo12Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected