Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Χαρίεσσας 2-1

DSCN0747Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για τον πρωτοπόρο της Α1 Ερασιτεχνικής, ΑΣ Ειρηνούπολης. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο οι “νερατζούρι” αγωνίστηκαν στην…κόψη του ξυραφιού και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Χαρίεσσας κατάφερε (παρά τη σύνθεση ανάγκης όπως θα δείτε και στο τέλος του ρεπορτάζ) να προηγηθεί στην πρώτη φάση του αγώνα και να φορτώσει με άγχος τους φιλοξενούμενους.

Το εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ του Γιώργου Κανδηλίδη από τα 35 μέτρα (σημάδεψε το “Γ” της εστίας, στο 32ο μόλις δευτερόλεπτο της αναμέτρησης!) “απαντήθηκε” στις αρχές της επανάληψης και ενώ στο πρώτο 45λεπτο χάθηκαν πάνω από πέντε καλές ευκαιρίες στα καρέ του Γιώργου Λιακόπουλου. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο της ΑΕΧ είχε εξαιρετικές αποκρούσεις στο ενεργητικό του και με τις επεμβάσεις του, κράτησε ανέπαφη την εστία του για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν το πλέον ιδανικό για τους γηπεδούχους, με τον Κώστα Έξαρχο να χρίζεται σκόρερ για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, φάση που ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή η οποία ήρθε έξι λεπτά αργότερα.

Σε μια φάση “καρμπόν” με την αντίστοιχη του πρώτου τέρματος (“σπάσιμο” της μπάλας από πλάγια και ιδανικό πλασέ) με “δράστη” αυτή τη φορά τον Χάρη Συμεωνίδη οποίος ενήργησε ως φορ στη συγκεκριμένη φάση.

Το γκολ αυτό έριξε τον ρυθμό της αναμέτρησης, ωστόσο οι γηπεδούχοι έβρισκαν τον τρόπο να φτάνουν στα καρέ του Λιακόπουλου (συνέχισε το…βιολί του!). Παρά τις ευκαιρίες των Πέτγαζλη, Αργυρίου και Έξαρχου, το σκορ παρέμεινε στο ρευστό 2-1, χωρίς εντούτοις να απειληθεί από τους “κιτρινόμαυρους” μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ρέφερι της συνάντησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Παπαδάκης

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Φασίδης (46′ Μανδάλης), Αργυρίου, Κυριάκου, Συμεωνίδης, Τζεϊρανίδης, Πέτγαζλης (73′ Παπαδόπουλος), Κουκουράκης, Σαμψωνίδης, Έξαρχος, Σπυρίδης (46′ Λαμπριανίδης)

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Χρυσαφίδης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Σταυρίδης, Κανδηλίδης, Τσάλμας, Παυλίδης (75′ Μπαζάτης), Δάγγας, Παμπουχίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected