Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Αλλάζει πάλι το σκηνικό;

8f3f7fadf9f418fea6d3f8a8bf59aede_LΚρίσιμη μέρα είναι η Πέμπτη (23/10) για την επόμενη… μέρα του Άρη, έπειτα από την συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη με τον Γιώργο Γαλανό και εκπροσώπους των οργανωμένων.

Οι τρεις πλευρές, όπως σας έχουμε ενημερώσει, συζήτησαν για περισσότερο από τρεις ώρες για το μέλλον της ομάδας και όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας επιχειρηματίας θα παραμείνει ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν και ο Γιώργος Γαλανός αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του, τότε αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, η επιστροφή του Γιώργου Γαλανού θα σημάνει αυτομάτως και το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Μάλιστα, πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μπουγιουκλής έχει συμφωνήσει να αναλάβει χρέη προπονητή, έστω και προσωρινά, ενώ έχουν «ακουστεί» τα ονόματα των Νίκου Αναστασόπουλου, Αλέκου Βοσνιάδη και Γιάννη Τοπαλίδη για την… διάδοχη κατάσταση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected