Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ντιέγκο Κόστα – Κάτι τρέχει με την υγεία του…

499b2c0c78e630ef1edc3085d55dfae6_LΕξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο διεθνής Ισπανός επιθετικός εισήχθη  για άγνωστη αιτία σε νοσοκομείο.

Ο πρώτος σκόρερ όχι μόνον της πρωτοπόρου της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και της διοργάνωσης στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές με εννιά γκολ δεν έχει προπονηθεί και φυσικά αγωνιστεί μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα προκριματικά του EURO 2016 την περασμένη εβδομάδα εξ αιτίας προβλήματος στους προσαγωγούς.

Έτσι έλειψε τόσο από το εκτός έδρας 2-1  επί της Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα  το περασμένο Σάββατο (18/10) όσο και το σαρωτικό 6-0 επί της Μάριμπορ εντός την περασμένη Τρίτη (21/10) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  εισήχθη χθες  πιθανότατα λόγω κάποιας ίωσης και κάνει εντατική θεραπεία σε νοσοκομείο του Λονδίνου και η κατάσταση του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση  αν είναι μάλλον απίθανο να είναι στην αποστολή για το «Ολντ ΤΡάφορντ».

Αν το εν λόγω άσχημο σενάριο επιβεβαιωθεί τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο που δεν θα έχει στη διάθεση του σίγουρα και τον Λικ  Ρεμί που τραυματίστηκε στο προαναφερθέν  ματς με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας  θα χρειαστεί να  ρίξει από την αρχή στη γραμμή πυρός της Τσέλσι τον 36χρονο  πρόσφατα επιστρέψαντα από τραυματισμό Ντιντιέ Ντρογκμπά  που είναι προς το παρόν ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος στράικερ των «μπλε».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected