Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Εθνικός Σερρών – Φωκικός (1-1) Δεν κράτησε το προβάδισμα η ομάδα του Κουκόλη

80b2601c55fa7eb8aa624876e08ee57e_LΒαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Εθνικός Σερρών και Φωκικός, μετά το μεταξύ τους 1-1 στην έδρα του πρώτου.

Σε τρία λεπτά στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου διαμορφώθηκε το 1-1 στις Σέρρες μεταξύ του τοπικού Εθνικού και του Φωκικού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, είχαν δοκάρει στο 10′ με τον Γκάτσεσα, όμως, στο 20′ του παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον γκολκίπερ Τσεκρέζι, που τελικά έβγαλε όλο το μτς. Ο Φωκικός χτυπούσε στην κόντρα την ομάδα του Κατσαβάκη, που ήθελε να πιέσει για το προβάδισμα.

Στο 52′ ο Εθνικός Σερρών έφτασε στο γκολ με τον Κωνσταντινίδη, αλλά αυτό ακυρώθηκε με τον βοηθό να έχει υποδείξει πως η μπάλα είχε βγει πριν γίνει η πάσα στον σκόρερ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και στο 64′ έφτασαν στο γκολ με τον Μαρίνου να νικά με δυνατό σουτ του Τσεκρέζι.

Η απάντηση από τον Φωκικό ήρθε άμεσα, αφού στο 67′ μετά από λάθος των Κραβαρίτη και Τσουβαλτσίδη, ο Γκάτσεσα βρήκε την ευκαιρία να διαμορφώσει το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό κι έφτασαν στους 2 στο πρωτάθλημα, μετά από 3 αγωνιστικές.

Εθνικός Σερρών (Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσιδης, Νικολίτσας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (56′ Πολύζος), Τσιλούλης (68′ Πλαβούκος), Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Ναστέφσκι, Μαρίνου, Κωνσταντινίδης (75′ Πάλλας)

Φωκικός (Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Σαΐν (45′ Κορκοντζέλος), Σκαρίμπας, Γκάτσεσα, Καλλέρης (83′ Καρυπιάδης), Ρεβυθόπουλος, Χαριτίδης (68′ Ευαγγελιδάκης)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected