Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Πανιώνιος (1-0) Στο…πάρα πέντε Γιακουμάκος!

1e68c9420d718ddb286fd7e54618350b_L (1)Ο Γιακουμάκης στο 89′ χάρισε στον Λεβαδειακό την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού διαμόρφωσε το 1-0 σε βάρος του Πανιωνίου.

Επιτέλους νίκη για τον Λεβαδειακό, αφού κατάφερε να «λυγίσει» τον μαχητικό Πανιώνιο και να τον νικήσει 1-0 στην έδρα του για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα κλειστό και δυνατό ματς, με λίγες καλές φάσεις και πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες, ο Πέτρος Γιακουμάκης ήταν αυτός που κατάφερε στο 89’ του παιχνιδιού να διαμορφώσει το 1-0 και να δώσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην ομάδα του Παντελίδη, που ήταν σε δυσχερή θέση πριν από τη σέντρα του αγώνα. Αντίθετα, σε αυτή τη δύσκολη θέση έρχεται τώρα ο Πανιώνιος κι ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, αφού οι «κυανέρυθροι» υπέστησαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έχουν να πάρουν νίκη από την 3η αγωνιστική και το 2-1 επί του Αστέρα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στο ματς, αν και είχε στον πάγκο τους δυο πιο δημιουργικούς του ποδοσφαιριστές (Κολοβό, Ιμπαγάσα). Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 15’ όταν ο Φούντας ανάγκασε τον Σηφάκη σε δύσκολη επέμβαση για να κρατήσει το «μηδέν» για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί απάντησαν μετά το πρώτο μισάωρο με μια καλή επιθετική προσπάθεια του Βούκσεβιτς, ενώ στο 41’ ο Μπούζας έχασε τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, αφού έφυγε μόνος του με τον Σηφάκη, πήγε να τον περάσει και βγήκε πολύ πλάγια με αποτέλεσμα το κακό τελείωμα και το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τερεζόπουλος ρίσκαρε σταδιακά, έβαλε στο ματς Κολοβό και Ιμπαγάσα ενώ το ίδιο έκανε με τη σειρά του κι ο Παντελίδης, που πέρασε στο παιχνίδι τους Γιακουμάκη και Νικολακάκη. Ο Πανιώνιος εξακολουθούσε να είναι αυτός που είχε τις ευκαιρίες, με τον Μπούζα και πάλι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 63’, ενώ ο Φούντας στο 76’ και ο Μπουμάλ στο 80’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σηφάκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Λεβαδειακός τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε με το εύστοχο πλασέ του Γιακουμάκη στο 89’, που του χάρισε νίκη 1-0, την πρώτη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης (77΄ Νικολακάκης), Βούκσεβιτς, Τομάς, Σοτέλο, Σάντσες, Ορτέγκα, Κονέ (86΄ Γκόμεζ), Μπορνταγκαράϊ (68΄ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90΄+ Πάνος), Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (77΄ Ιμπαγάσα), Οικονόμου, Μπούζας (67΄ Κολοβός).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected