Κατηγορίες
Γενικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τρίκαλα 1-1 παρ., 1-2

DSC_0048

Παιχνίδι κυπέλλου στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, ανάμεσα σε δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, αντάξιο της δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Στο 44΄άνοιξαν το σκορ οι παίκτες του ΑΟΤ, όταν σε σέντρα του Σκούπρα και απόκρουση του Αλυσανδράτου, ο Καραγιάννης πλάσαρε από κοντά πετυχαίνοντας το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε περίπου στο ίδιο χρονικά σημείου του 2ου όμως μέρους, με τον Καραγκούνη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο 90+ και να πηγαίνει το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί η ομάδα των Τρικάλων πέτυχε και το δεύτερο της γκολ στο 103΄με τον Σαχινίδη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την πρόκριση τους στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη από την Ημαθία, οι οποίοι δέχθηκαν τα παράπονα των γηπεδούχων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι διαιτητικές αποφάσεις προστάτεψαν τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης (80΄Ραπτόπουλος), Τσαγγαράκης, Παναγιωτίδης (69΄Γασπαράτος), Κοτσαρίδης (46΄Νάκας), Καραγκούνης

Α.Ο. Τρίκαλα: Κούντσεφ, Καραγιάννης (55΄Παπαευθυμίου), Καμπλιώνης, Γεωργίου, Σκούπρας, Σκέντος, Μλαντένοφ (71΄Κουλούρης), Βαγγελή, Κουτσόπουλος (117΄Ρεντζιλάς), Μοσχάκης, Σαχινίδης.

*με στοιχεία από το pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected