B ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής 0-1

DSCN2614

Αναμέτρηση επιπέδου Α1 Ερασιτεχνικής παρακολούθησαν σήμερα οι 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο του Κοπανού. Νικητής αναδείχτηκε ο Κεραυνός Επισκοπής, με γκολ που σημείωσε ο Αντώνης Καρυπίδης στο 85ο λεπτό και φιγουράρει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του  2ου όμιλου της Α2 Ερασιτεχνικής με 15 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικής ποιότητας και αδικείται κατάφωρα απ’ το γεγονός πως σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα. Στο πρώτο ημίχρονο (το οποίο κατέγραψε η κάμερα του Imathia Sports News) οι δύο ομάδες έχασαν κοντά στις 10 ευκαιρίες συνολικά, ενώ οι δυνατές μονομαχίες ήταν στα πλαίσια του χαρακτήρα του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε αντιαθλητική ενέργεια. Οι 22 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν πως δίκαια οι ομάδες τους συγκαταλέγονται στα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

DSCN2578

Το πρώτο μέρος ήταν σαφώς πιο ποιοτικό από το δεύτερο, κυρίως λόγω της κούρασης (αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο) αλλά και του άγχους, καθώς όσο περνούσε ο χρόνος, κοίταξαν περισσότερο να μη δεχθούν γκολ και να προσπαθήσουν στην κόντρα να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ. Ο ΓΑΣ σημείωσε τις πιο κλασικές ευκαιρίες σε γενικές γραμμές, ο Κεραυνός όμως βρήκε δίχτυα την πιο καθοριστική χρονική στιγμή και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Το φιλμ της αναμέτρησης

7′ Εκτέλεση κόρνερ του Δημούλτση, η μπάλα περνά από όλους και καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δημητρίου.

14′ Εκτέλεση φάουλ του Ντέλλα, εντυπωσιακή απόκρουση του Αντιφάκου σε κόρνερ.

18′ Σουτ του Δημούλτση από το ύψος της περιοχής, άουτ.

22′ Σέντρα του Δημούλτση από δεξιά, ο Βασίλης Σιδηρόπουλος προλαβαίνει την έξοδο του Δημητρίου, η κεφαλιά του όμως σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

23′ Εκτέλεση φάουλ του Τόσκα, κεφαλιά του Λάιου στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει ο Δημητρίου σε κόρνερ.

28′ Σύγχυση στην άμυνα του ΓΑΣ μετά τη σέντρα του Παραστατίδη, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και συγκεκριμένα στον Γάτσο, ο οποίος κάνει το σουτ και ο Αντιφάκος κάνει την απόκρουση του αγώνα.

44′ Σουτ του Λάιου από το ύψος της περιοχής, άουτ.

45′ Δυνατό σουτ του Τόσκα από πλάγια, αποκρούει ο Δημητρίου σε κόρνερ

45+1′ Εκτέλεση κόρνερ του Γατουρτζίδη, ο Τόσκα πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα κοντράρει και μπλοκάρει ο Δημητρίου.

58′ Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Κεραυνού, ο Κοσμίδης βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρίου ο οποίος αποκρούει σωτήρια

70′ Σε καλή θέση ο Ντέλλας, πλασάρει τον Αντιφάκο ο οποίος κάνει ακόμη μία εντυπωσιακή επέμβαση

74′ Σέντρα του Δημούλτση, ο Σιδηρόπουλος μπαίνει στην πορεία της μπάλας αλλά δεν πλασάρει όπως θα ήθελε

76′ Σουτ του Παραστατίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

DSCN2582

85′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Φωτίου από την άμυνα, ο Ντέλλας πιάνει την κεφαλιά προς τα πίσω στο χώρο του κέντρου, ο Καρυπίδης “τσιμπάει” τη μπάλα ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, βγαίνει απέναντι από τον Αντιφάκο και με πλασέ κάνει το 0-1


 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Γαβρά

 

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Κοσμίδης, Λάιος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Αυτζής (86′ Δάιος), Τόσκα, Γατουρτζίδης, Σιδηρόπουλος, Δημούλτσης, Μποζίνης.

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Καρυπίδης, Φωτίου, Ορδουλίδης, Δελητζάκης, Τσεχελίδης, Ντατσής, Ντέλλας, Λύτης (90′ Κυριακίδης), Γάτσος (65′ Χαραλαμπίδης), Παραστατίδης (85′ Δατζής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected