Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – “Πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΟΤ!

DSC_0053Η αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον ΑΟ Τρικάλων, που έληξε με πρόκριση των φιλοξενούμενων στην παράταση, φαίνεται πως δεν έχει…ολοκληρωθεί ακόμη καθώς οι δύο ομάδες συνεχίζουν την κόντρα μέσω ανακοινώσεων. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pieriasport.blogspot.gr, ο Αχιλλέας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία των ρέφερι από την Ημαθία (Βρέσκας, Παπαδάκης, Γιάντσης), κάτι το οποίο προκάλεσε την έκδοση ανακοίνωσης από πλευράς ΑΟΤ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το goaltrikala.gr

Πριν λίγα λεπτά, η διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας απάντησε επίσης μέσω ανακοίνωσης, η οποία είναι ιδιαίτερα καυστική, επισυνάπτει στιγμιότυπα από το βίντεο του αγώνα, την οποία  και αναδημοσιεύουμε από το pieriasport.blogspot.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Δε μπορούμε να καταλάβουμε από πού ορμώμενοι οι κύριοι της Θεσσαλικής ομάδος ψάχνουν τρόπους να δικαιολογήσουν την προστασία που έτυχε η ομάδα τους από την αδικαιολόγητη στήριξη που καρπώθηκαν από την προκλητική διαιτητική τριπλέτα του αγώνα και τι θέλουν τέλος πάντων να περάσουν προς την φίλαθλη κοινή γνώμη, προστατεύοντας τον κύριο Βρέσκα και τους «συνεργάτες του» από την όμορφη γειτονική μας Ημαθία.

Κι αφού θυμίσουμε σε όλους πώς ο προπονητής μας κος Αποστόλης Στύλος παρά την ήττα απο την συμπαθητική ομάδα των Τρικάλων, έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του για τη νίκη τους διδάσκοντας ποδοσφαιρικό ήθος και δείχνοντας την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει κάθε μέλος αυτής της ομάδας τους αντιπάλους της, θα περάσουμε σε μερικά από τα πολλά “πειστήρια” έχουμε στη διάθεση μας και εκθέτουν την “ψύχραιμη” διοίκηση της Τρικαλινής ομάδος.

Άς δούμε ενδεικτικά αυτές τις 4 φάσεις που γίνονται στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας (όχι στο γήπεδο των Τρικάλων), και άς αφήσουμε να κρίνουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Εδώ ο ποδοσφαιριστής Παυλίδης του Αχιλλέα έχει πάρει το πλεονέκτημα του αντιπάλου του και προσπαθεί να μπεί μόνος του στην περιοχή και να τελειώσει τη φάση. Δείτε το αριστερό χέρι του αρχηγού της ομάδας των Τρικάλων.

Ο διαιτητής Βρέσκας είναι αριστερά και πίσω από τους παίκτες όπως φαίνεται το πλάνο και έχει ξεκάθαρη εικόνα της φάσης, όπως και ο πρώτος βοηθός Παπαδάκης που είναι από δεξιά στο πλάνο, κι ακριβώς μπροστά στη φάση.

Παίξτε είπαν και οι δυο και «έπνιξαν» την κίτρινη κάρτα του αρχηγού-αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδας και το φάουλ σε καλό σημείο για την ομάδα της Κατερίνης.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εδώ ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Τσαγκαράκης δέχεται το «δολοφονικό» τάκλιν του Βαγγελί που θα πάρει την κίτρινη κάρτα του Βρέσκα. Δείτε τη θέση του διαιτητή που είναι ακριβώς εκεί που πρέπει (από οπτικής πλευράς) για να δεί ότι το απαράδεκτο και αντιαθλητικότατο τάκλιν του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή αποτελεί εικόνα σεμιναρίου για αποβολή με κόκκινη κάρτα λόγω άκρως επικίνδυνου παιχνιδιού.

Η φάση αυτή στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε στη φάση αυτή τον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Καραγκούνη να προλαβαίνει τον αντίπαλο του να «τσιμπάει» την μπάλα μέσα στην περιοχή των Τρικάλων και στη συνέχεια να ανατρέπεται. Ορισμός του πέναλτι και της κόκκινης κάρτας λόγω του ότι ο παίκτης της ομάδας της Κατερίνης είναι σε προφανή θέση για γκολ? Πέναλτι και κίτρινη? Όπως θέλετε μπορείτε να την ερμηνεύσετε. Συνέχεια στο παιχνίδι πάντως που έδειξε ο κύριος Βρέσκας από την γειτονική μας και όμορφη Ημαθία, σίγουρα δε μπορεί να είναι.

Τα συμπεράσματα δικά σας κι εδώ.

Δείτε τώρα και το τελευταίο και καλύτερο. Το πανέμορφο και πεντακάθαρο γκολ με ανάποδο ψαλίδι του ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Λαζαρίδη, το οποίο ο Παπαδάκης ακυρώνει ως οφσάιντ. Δείτε αριστερά στην οθόνη που βρίσκεται ο τελευταίος παίκτης των Τρικάλων και αναρωτηθείτε αν λάθος είναι ο προπονητής μας Αποστόλης Στύλος στις δηλώσεις του ή δική σας έπαρση που σας εμποδίζει να καθαρίσετε τα μάτια σας και να δείτε την πραγματικότητα.

Τα συμπεράσματα και εδώ, δικά σας.

Να πούμε λοιπόν κλείνοντας την ανακοίνωση (την οποία η «ψύχραιμη» διοίκηση της συμπαθούς κατά τα άλλα ομάδας των Τρικάλων μας εξώθησε να βγάλουμε προς τον φίλαθλο κόσμο της Γ΄εθνικής κατηγορίας και όχι μόνο), πως ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας μιλάει πραγματικά μέσα στο γήπεδο και εκεί δίνει πάντα τις απαντήσεις του, κάτι το οποίο εσείς δε νομιμοποιείστε να επικαλείστε.

Το είδε την περσινή περίοδο όλη η κατηγορία στην οποία από «σπόντα» εσείς φέτος αγωνίζεστε.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κέρδισε με κόπο και ιδρώτα την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους επειδή την άξιζε.

Θα το δείτε κι εσείς όταν έρθει η ώρα.

Δε μας φοβίζουν ούτε οι «συνεργάτες» του Βρέσκα (και ο Βρέσκας) από την όμορφη Ημαθία, ούτε οι εντυπώσεις που προσπαθεί να δημιουργήσει η «ψύχραιμη» διοίκηση σας.»

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected